To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełn± wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Lubelskie - Spot MML 14.07.2019 - WAŻNE INFO!

M4ci3X - 30-06-2019, 16:31
Temat postu: Spot MML 14.07.2019 - WAŻNE INFO!
Hej!

Z racji że jest pięknie i ciepło, ł±czę na forum temat z fejsbuka ;)
Otóż na comiesięcznego spota 14.07 o standardowej godzinie 15:00 chciałbym zaproponować pokazówkę - jak najwięcej mi¶ków w jednym miejscu. Kto ma więcej niż jeden samochód bierze więcej kierowców, żeby było mi¶ków jak mrówków a innym grupom i markom zrobiło się wstyd że ich tak mało przy nas! Zjednoczmy się, w kupie siła! Może przy okazji doł±czy się do nas jaka¶, choćby jedna, nowa fajna osoba? ;)

Pytanie na dzi¶ wygl±da następuj±co: Jak± lokalizację obieramy na spota?
1. stała lokalizacja miesięcznych spotów - Lublin, galeria Olimp, parking piętrowy IV piętro (Aleja Spółdzielczo¶ci Pracy 34)
2. jednokrotna zmiana na otwart± lokalizację - Lubartów, plac przy pałacu Sanguszków (Juliusza Słowackiego 8)

Plusy stałej lokalizacji: dach nad głow±
Plusy tymczasowej lokalizacji: otwarty teren, estetyczna lokalizacja
w obu lokalizacjach łatwo można dotrzeć do otwartych w niedzielę cukierni/lodziarni

Dodatkow± atrakcję zapewniam ja, a to jest zdjęcia - samochodów, samochodów z wła¶cicielami, grupowych, etc, plus jak mnie zaczepicie mogę Wam obstrzelać pojazd trochę dokładniej - w tym wypadku lepiej z natury wypadn± fotki na otwartym terenie w Lubartowie.
Prawdopodobnie również Grzesiek przywiezie decybelomierz, możemy rozpisać nieoficjaln± konkurencję gło¶no¶ci car audio (oczywi¶cie w zamkniętym pojeĽdzie, żeby nie hałasować za bardzo) ;)

Tak czy inaczej zapraszam i zachęcam wszystkich Mitsumaniaków, s±siadów, krewnych i znajomych królika, byłych aktualnych i przyszłych użytkowników marki co do jednego do udziału, niezależnie od lokalizacji (z Puław i Łęcznej ten sam dystans do obu lokacji, z Lublina trochę dalej, z Łukowa trochę bliżej).

aktualna pozycja MML:
1. Dolno¶l±ski - Jawor - 2009-04-26 - 86 Mi¶ków
2. Łódzki - ŁódĽ 2012-07-14 - 49 Mi¶ków
3. Pomorski - Gdańsk 2009-01-31 - 45 Mi¶kow
4. Zachodnio-Pomorski - Szczecin 2009-03-01 - 44 Mi¶ki
5. Mazowiecki - Warszawa - 2012-05-12 - 40 Mi¶ków
6. ¦l±ski - Zabrze - 2010-10-17 - 34 Miski
7. Wielkopolski - Poznań - 2009-03-27 - 29 Mi¶ków
8. Lubelski - Susiec - 2013-06-14/16 - 26 Mi¶ków

Wiem, że stać nas spokojnie na powtórzenie tego wyniku, a tylko 3 pojazdy dziel± nas od wyższej pozycji! :)

INFORMACJE I DALSZA CZƦà DYSKUSJI:

EVENT NA FACEBOOKU (proszę posiadaczy konta na owym o potwierdzenia uczestnictwa): tu kliku
GRUPA MML NA FACEBOOKU: kliku tu (w podaniu o członkostwo wpisać "spot MML 14.07")

UWAGA: oczywi¶cie nie jest to oficjalna impreza, każdy z uczestników odpowiada za swoje zachowanie indywidualnie, zabronione jest palenie opon, nieodpowiedzialna (szybka/ryzykowna) jazda na terenie spota, pałowanie silnika, gło¶ne car audio z otwartymi drzwiami/oknami 'dla publiczno¶ci' - wyznaczone osoby mog± zwrócić uwagę lub/i wyprosić ze spota osoby zachowuj±ce się nieodpowiednio

[ Dodano: 07-07-2019, 17:08 ]
Głosowanie zakończone, wygrywa lokalizacja w Lubartowie - zapraszamy!

radek79 - 07-07-2019, 21:23

od siebie dodam że spoty lipcowe były zawsze z najmniejsz± frekwencj±,we wrze¶niu to co innego
M4ci3X - 09-07-2019, 17:19

w ubiegłym miesi±cu ze mn± były dwa inne pojazdy, także i tak się będę cieszył, niezależnie ilu mitsumaniaków się pojawi ;)
AidsD - 11-07-2019, 14:13

M4ci3X, rozważam możliwo¶ć przyjazdu o ile wytrzeĽwieje po Intro Festwalu