[96-02]Colt CJ0 - Kontrolka od drzwi + turbulencje
Sephirothsik - 07-08-2019, 17:17 Temat postu: Kontrolka od drzwi + turbulencje Witam,
otóż miałem mały wypadek, wjechałem bokiem w drzewo, żadnych szkód, oprócz lekko wgniecionego boku i nie otwierających się drzwi pasażera, stąd też problem - pali się ciągle kontrolka, że drzwi są otwarte. Czy da się ją jakąś wyłączyć / usunąć całkowicie?
Kolejny mój problem, to gdy dochodzę do 80km/h i prędkość rośnie, to całym autem zaczyna trząść i to masakrycznie, gdy dochodzi do 100 km/h już trochę jest lepiej, ale nadal telepie autem. Od czego może być taki problem?
Pozdrawiam!
Bizi78 - 07-08-2019, 18:52
Sephirothsik napisał/a: | Czy da się ją jakąś wyłączyć / usunąć całkowicie? |
Albo otworzyć drzwi i zobaczyć co jest z krańcówką albo wyjąć żarówkę z zegarów .
Co do telepania to sprawdzałeś opony, może jakaś buła wyskoczyła .
Sephirothsik - 07-08-2019, 22:48
Bizi78 napisał/a: | Sephirothsik napisał/a: | Czy da się ją jakąś wyłączyć / usunąć całkowicie? |
Albo otworzyć drzwi i zobaczyć co jest z krańcówką albo wyjąć żarówkę z zegarów .
|
Nie da rady ich otworzyć, znaczy siłą bym mógł, ale wątpię, że potem bym je zamknął, a jechać z ciągle otwartymi jest już niebezpiecznie, więc wole jak są zatrzaśnięte. Wyjęcie samej żarówki załatwi sprawę? Znaczy prąd nie będzie dalej tam płynął i akumulator na tym nie będzie cierpiał?
Bizi78 napisał/a: | Co do telepania to sprawdzałeś opony, może jakaś buła wyskoczyła . |
No jest mały guzek na prawej, przedniej oponie. Naprawdę to może być przyczyną?
|
|
|