Zloty i Spoty - Zlot 2019 w Wieżycy - podziękowania
Anja - 02-09-2019, 20:37 Temat postu: Zlot 2019 w Wieżycy - podziękowania pomorskie!
DZIĘKUJEMY za zorganizowanie zlotu i niemały trud,
za kolejną możliwość spotkania rodziny Mitsumaniaków!
Było świetnie!
Mitsumaniakom dziękuję, że nie uciekaliście, gdy robiłam zdjęcia
(a tym co mi zasłaniali kadr i na nich warczałam... obiecuję, że za rok też będę
P.S. Zrobiłam prawie 1700 zdjęć...
Jak już przesortuję i przebrnę przez małą obróbkę, wrzucę niezwłocznie.
Pozdrawiam
Misiek :) - 02-09-2019, 20:59
Chciałem bardzo podziękować wszystkim MitsuManiakom za zlot.
W szczególności dziękuję organizatorom za poświęcony czas, siły, energię i zorganizowanie tej wspaniałej imprezy.
Chciałem również podziękować kilku Maniakom/Maniaczkom:
Olo Martuśka i Maciek- dzięki za wspólnie spędzony czas, zakupy, wspólne łażenie oraz udostępnienie domku na impreze/Grilla, za garaż dla Violett6 - przyda się każda ochrona przed rdzą.
MKV i Justyna - dziękuję za wspólne łażenie, grilowanie, za wspólną wycieczkę na plażę po zlocie - oraz, że nie wezwaliście Greenpeace jak wychodziłem z morza.
Urlike, Tezz, Gigi, Nici za wspólne grilowanie, za przygarnięcie na noc jak przyjechałem przed zlotem, za pyszny płyn do płukania ust Jagermeister
Christan Panda i Twojemu Tacie - za rytmiczne chrapanie w nocy, za pyszne miętowe napoje, za podwiezienie do sklepu, za wspólne Grillowanie i za start w Mitsupiadzie.
Dziękuję ekipie Reni, Sławka, Piwora za przywitanie w piątek - po północy już był piątek.
Dziękuję wszystkim 12 osobom, co się obruszały i dziwiły, że sprzedałem Lancelota.
Dziękuję wszystkim, co zaglądali na Grila pod domek Olka, miło było się z każdym napić. Oraz po raz pierwszy smakowała mi kawa... oj mocna była
Oraz dziękuję każdemu z kim rozmawiałem, u kogo siedziałem w aucie. Jak co roku było za... było miło i za szybo się skończyło.
Jassmina - 02-09-2019, 21:03
Serdecznie dziękujemy Organizatorom za wspaniałą imprezę, super emocje konkursowe, serdeczność i kawał ciężkiej roboty w ekstremalnych warunkach klimatycznych! Dzielne i wytrwałe z Was Bestie!!!
Był sztosik!!! Jesteście KOCHANI! A teraz odpoczywajcie bo już niedługo następny Zlot
Dziękuję za kolejny najlepszy ostatni weekend sierpnia! Super Was było zobaczyć, pogadać, pośmieszkować, porywalizować w konkursach i poznać nowe mordeczki Ajjjjj już mi tęskno!!!
Do zobaczenia za rok! ♥
Bizi78 - 02-09-2019, 21:04
Również chciałbym podziękować:
- organizatorom za włożony trud i poświęcony dla nas czas .
- szczególne podziękowania dla taty Radka
- MitsuManiaczkom i maniakom za pogaduchy i spotkania przy napojach
- rodzinie lubelskiej za biesiadowanie i zwiedzanie, Pawłowi i Marysi za towarzystwo w domku
- kolegom z Niemiec za aktywny udział w licytacjach
- Patrykowi za to, że forum jeszcze istnieje i akcję MMDzieciom
- jak kogoś pominąłem to również dziękuję
Jak zwykle było za mało czasu i nawet nie spotkałem się z Pamarem i Bartkiem, może za rok
pamar - 02-09-2019, 21:10
To niesamowite jest!!!
Zobaczyć Was wszystkich, ukochać, pozdrowić i choćby tylko cześć powiedzieć... = być z Wami przez kolejny rok, przez kolejne lata i pamiętać
To niezwykłe przeżycie. które pozwala wierzyć w ludzi, wierzyć, że jest ktoś kto czuje i ma pasję taką jak Ty i ciągle są ludzie z pasją i chęcią spotkania się w tak zacnym i ekskluzywnym gronie! Jesteście/my wszyscy WYJĄTKOWI
Brawo MitsuManiaki!!!!
Bardzo Wam dziękuję i do zobaczenia już za rok
Organkom gratuluję, robota wielka i zasłużyliście na największe uznanie i brawa na stojąco!
Brawo, brawo i jeszcze raz BRAWO!
mmatulek - 02-09-2019, 21:27
Super zlot, super miejsce, super okolica...
Bardzo dziękuję wszystkim za wspaniale spędzony weekend.
W szczególności dziękuję organizatorom za świetnie zorganizowany zlot!!!
Do zobaczenia na kolejnym zlocie.
ps.Świetny pomysł z ustawieniem samochodów modelami.
Bzyk_R1 - 02-09-2019, 23:53
Dziękuję bardzo za super 17 zlot MitsuManiaków. Atmosfera była ekstra, miejsce piękne i wszystko przebiegało jak trzeba.
- organizatorzy szacunek za ogrom pracy i cierpliwość
- wszystkim którzy uściskali i wyhuśtali mojego Maksymiliana buziaki
- wszystkim którzy bawili się w szałasie numer 10 pozdrowienia i powrotu do zdrowia
- dziękuję że pomimo dopiero 2 mojego zlotu czułem się jak w rodzinie.
Do zobaczenia!
Sunderland86 - 03-09-2019, 09:40
Chylę czoła dla organizatorów zlotu, było fantastycznie!
Juiceman - 03-09-2019, 15:23
Dzięki za zorganizowanego wyczesanego zlotu!
Było cudnie !
robert78 - 03-09-2019, 16:26
Wielkie podziekowania dla organizatorow
zabawa przednia,super bylo was wszystkich spowrotem zobaczyć,pogadac,posmiac sie i do zobaczyska za rok
West - 03-09-2019, 17:04
Dziękujemy bardzo za trud i poświęcony czas... Było wspaniale. Czapki z głów za przygotowanie tak fantastycznej imprezy. Mega zabawa i atrakcje. Super, super i jeszcze raz SUPER. Pozdrawiamy Wszystkich Serdecznie
TRAWOR76 - 03-09-2019, 18:01
Dziękuję za super zlot ,miejscówka, okolica i Organizatorzy a także sami Uczestnicy - Super.! Zresztą jak co roku; -) Miło było Was wszystkich zobaczyć, nie z każdym niestety udało się pogadać dłużej przy jakim napoju,ale wtedy jeszcze bym pewnie teraz nawet w trasę nie ruszył
Było super ,pozdrawiam z.trasy ,zdjęcia bede próbował. w tygodniu wrzucić
Do następnego ! ♥
areksz121 - 03-09-2019, 23:57
Dla mnie był to już 8 Zlot z kolei. Jak zwykle organizatorzy stanęli na wysokości zadania! Na Zlot i z powrotem ponad 2500km i 27h w aucie. Nie ważne gdzie będzie następny za rok i tak przyjadę, żeby zobaczyć Was Wariatów. W piątkowy wieczór to aż twarz bolała mnie ze śmiechu a zakwasy na łydkach po kilkuset zrobionych kilometrach po schodach jeszcze trzymają I w końcu coś wygrałem w konkursach Jeszcze raz dziękuję i do zobaczenia za rok!
Wojciech Bogacz - 04-09-2019, 11:55
Dołączamy się z Agatką do podziękowań - super siębawiliśmy - atmosfera jak zwykle rewelacyjna i te wszystkie znajome uśmiechnięte mordki
Marcino - 04-09-2019, 12:29
Radex,
Dałeś radę. Twoja wizja się spełniła jak widać ludzie zadowoleni:)
|
|
|