To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Chcę kupić Galanta! - Galant 2,5V6 Dąbrowa Górni 2002rok, prośba o opinię.

Dorhmin - 18-09-2019, 22:41
Temat postu: Galant 2,5V6 Dąbrowa Górni 2002rok, prośba o opinię.
Witam, jestem nowy na forum i chciałbym zapytać się o opinię w sprawie Galanta.
Dużo już czytałem na temat tego modelu, a podoba mi się już nawet nie wiem od jak dawna, dopiero teraz dorobiłem się milionów $$ i jestem w stanie kupić sobie ten samochód, żeby spełnić marzenie.
Dlatego też zwracam się do Was, drogie forum, o poradę/opinię/pomoc w wyborze wymarzonego samochodu.

Poniżej wrzucam link do aukcji na Otomoto:

Galant

Z góry dziękuję za każdą pomoc :)

Bizi78 - 19-09-2019, 05:26

Cytat:
Auto dla wymagającej osoby, która nie chodzi na kompromis.

Ale CE się pali :mrgreen: .

Ajron - 19-09-2019, 07:51

Bizi, przecież silnik jest zgaszony :P
Bizi78 - 19-09-2019, 08:36

Ale czasem nie powinien zgasnąć po paru sekundach :? .
mkm - 19-09-2019, 09:27

Dorhmin, dopytaj jak wygląda sprawa papierów - z tego co pisze o kwocie akcyzy to zbyt wiele to auto nie kosztowało. Pytanie od kogo kupujesz.
Jedyne czego mi brakuje to oczywiście foty spod maski - poproś, żeby Ci przesłał.
Auto w ostatnim czasie przeszło dość znaczącą kurację upiększającą (albo u nas, albo u poprzedniego sprzedającego)
Poproś o zdjęcia tylnych nadkoli i tyłu "z bliska".

Ogólnie auto ładne - ja bym się przejechał :wink:

Dorhmin - 19-09-2019, 12:01

Faktycznie na zdjęciach wyglądał na bardzo ładnego i zadbanego, dlatego przykuł moją uwagę.

Niestety chyba jednak trochę się spóźniłem bo ogłoszenie już jest nieaktywne :C w takim razie nie pozostaje mi nic innego ja czekać na jakąś następną ofertę w podobnej celnie.

Dziękuje za pomoc i rady o co ewentualnie jeszcze dopytać przed oglądaniem samochodu.

robertdg - 19-09-2019, 19:37

Widziałem to auto tuż po tym jak przyjechało z zagramanicy i szczerze powiem że to był bardzo ładny egzemplarz, tapicerka skórzana faktyczneio wyglądała jak nowa. Rozpisywanie o szczególach nie ma sensu skoro auto już znikneło z ogłoszenia (da sie podejrzec w historii)