[XX-92]Lancer C6x i starsze - [C62A 1.5] Automat świateł
Anonymous - 09-04-2007, 17:20 Temat postu: [C62A 1.5] Automat świateł Witam !!!
Pytanie może lakoiczne ,lecz chciałbym się dowiedzieć jakie macie metody, układy i jak wam się sprawdzają wszelkie udogodnienia -tzw. automaty świateł
Bo jak tak patrzeć to został tydzień do obowiązkowego zapalania i po pewnym czasie ukręcimy te przełączniki (orginalne).
pytam bo sam jestem żywotnie zainteresowany zamontowaniem takiego czegoś u siebie !!!
tu myślę że praktyka rozwiązania i niezawodność przy minimalnych nakładach będą najbardziej wskazane - oczywiście teorii nigdy za wiele ale w tym przypadku chyba doświadczenie górą
Acha interesowało by mnie coś co załącza światła po paru- parunastu sekundach od rozruchu
saphire - 09-04-2007, 19:48
W innym wątku o światłach były linki do allegro z takimi układami właśnie.
Anonymous - 10-04-2007, 07:20
nie pytałem gdzie znaleźć -tylko jak te " układy" się wam sprawdzają ( za podpowiedz dziękuję -hura !!!! eureka jest na tej ziemi allegro) jak je włączyć , czy nie sieją spustoszenia w elektryce itp.
a z drugiej strony to układ który kosztuje 29 pln + koszt wysyłki 8 pln = 37 pln to trochę przesada skoro można zrobić go za max 8-10 pln ( najdroższy jest nowy przekaźnik ) swoją drogą - niezły biznes i go wpiąć byle logicznie i o takie rzeczy pytałem ,a nadwyżkę można skonsumować naprawdę w inny sposób
pozdrawiam
Xiff - 25-04-2007, 21:46
qrcze coś ludzie nie podlapali tematu a też poważnie się nad automatem zastanawiam...
może wyjdzie na to ze sami musimy wyprobowac i cos tu dopisac
pozdro
Xiff.
Anonymous - 28-04-2007, 19:56
Mam pomysł,dotyczy on korzystania ze swiateł do" jazdy dziennej".Może korzystać z reflektorow ale zasilac je z przetwornicy AD/AC.Efekt to mniejsza moc i oszczędności.
qpal - 30-04-2007, 20:50
Zobacz tu
http://www.starmach.pl/sk...--CZNIK--WIATE-
|
|
|