Chcę kupić Lancera! - Ralliart otomoto
supeer - 24-10-2019, 15:40 Temat postu: Ralliart otomoto https://www.otomoto.pl/of...html#64c0908fce
Takie cudo na ogloszeniu, jak sie wam widzi? Opinie?
Mazin89 - 24-10-2019, 16:14
Nieoryginalna ramka zderzaka, brak zaznaczonej opcji "bezwypadkowy", aczkolwiek jest ze stanów więc prawdopodobne, że po jakiejś przygodzie. Brak spryskiwaczy do ksenonów, ale wiem, że w stanach nie jest to obowiązkowe, pytanie jak podejdą do tego ludzie na stacjach diagnostycznych. Nalatane 180 tys. km, powinien być przynajmniej 3 razy zmieniony olej w SST, pytanie czy było to zrobione. Śruby na zawiasach od maski są jakieś dziwne. Długie. Ale może mi się wydaje. Poza tym to auto ma stały napęd na 4 koła a nie dołączany ręcznie. Fotele Recaro są też dołożone bo nie występowały w tej wersji.
Raczej nikt z forum, przynajmniej nie przypominam sobie żeby taki był tutaj.
supeer - 24-10-2019, 17:03
Ojoj 😀 ze Ty to wszystko wyczytales ze zdjecia...mega! Dziekuje
Ps co do skrzyni to ciezko z naprawa wiec chyba odpuszcze
Mazin89 - 24-10-2019, 17:11
Jeżeli była prawidłowo eksploatowana i były robione obsługi to nie ma co się tak bardzo bać SST. Nie pisałem tego żeby Cie zniechęcać czy straszyć tylko żeby zwrócić na to uwagę, bo karta obsług od producenta mówi o wymianie co 105 lub 115 tys. km a to za dużo. Ogólnie jest bardzo przyjemna w codziennej jeździe.
|
|
|