Outlander III GEN Techniczne - półoś outlander III 2,4
michaladam - 07-11-2019, 13:46 Temat postu: półoś outlander III 2,4 Witam. Niedawno przypłynął do mnie outlander III 2,4 benzyna, napęd 4x4 S-AWC, 2018 rok prod. Poszukuje półosi prawej przedniej lub danych tej części, a głównie chodzi mi o wymiary drążka (długość, średnica). Część, którą montowana jest w zwrotnicy oraz część wchodząca w napęd się zachowały, brakuje tylko drążka. Jak do tej pory poszukiwania półosi do zakupu nie przyniosły oczekiwanego rezultatu. Może ktoś z forumowiczów jest w stanie mi pomóc???? Znalazłem firmę, która jest w stanie dorobić brakującą część, tylko brakuje mi wymiarów drążka. A może ktoś jest w stanie wskazać gdzie można półoś do tego modelu kupić????
Może nie wyjaśniłem problemu właściwie, ale wybaczcie, nie jestem mechanikiem....
Liczę na pomoc i dobre podpowiedzi
SZCZAW - 08-11-2019, 17:14
rozmawialiśmy przez tele, proponuję Tobie kontakt z salonem Mitsubishi, potrzebowałem do swego 3.0 również tej części i ludzie z salonu w Białymstoku P.Robert bez problemu mi pomógł , odnalazł część w swoich katalogach i zamówił, problem był inny a mianowicie że ta część płynęła z Japonii i trwało to około 1,5 miesiąca.
cimoch - 08-11-2019, 22:55
Według mnie to ta sama półoś co w wersji 2.0 z EU ze skrzynią CVT, numer z USA to 3715A314. Ta sama półoś idzie też do ASX, nie powinieneś mieć problemów z zakupem.
SZCZAW - 08-11-2019, 23:24
ponownie PODLASIE
bart2888 - 04-02-2022, 17:09
Jaki koszt jest półosi do Outka 3.0 ?
|
|
|