Carisma - Ogólne - [Cari 1.8 GDI] Problem z wachaczem i zwrotnicą
Borixon65 - 20-11-2019, 08:34 Temat postu: [Cari 1.8 GDI] Problem z wachaczem i zwrotnicą Witam pierwszy raz piszę na waszym forum Dlatego proszę o wyrozumiałość mam problem z moim Mitsubishi Carisma 1.8 GDI 2000 rok chodzi o przegub zewnętrzny Kupiłem na szrocie piastę razem półosią przegubem zewnętrznym i wewnętrznym ale nie pasował przegub wewnętrzny to znaczy wieloklin Obdzwoniłem chyba większość miejsc z używanymi częściami I nie ma nigdzie kompletnej półosi razem z piastą do tego modelu. W rezultacie w Wałbrzychu na szrocie znalazłem takie samo Mitsubishi kupiłem piastę półoś i wahacz żeby założyć wszystko kompletne tak jak nazywał się okazało się że wahacz jest inny i nie mogę i nie pasuje otwór żeby zamontować łącznik stabilizatora. Pomóżcie jak możecie Będę wdzięczny pozdrawiam.
douen - 25-01-2020, 15:51
Podam swój przykład bo też ostatnio robiłem zakupy.
Moja Cari pokonała już 144 tyś po polskich dziurach i będzie wymiana mcpersonów oraz reszty zawieszenia z przodu.
ale do rzeczy.
W mojej okolicy są 4 sklepy motoryzacyjne.
Z przygotowaną listą potrzebnych przedmiotów pojechałem do mojego ulubionego.
Na poczekaniu dostałem wycenę. Drożej niż na allegro, ale zamówiłem.
W przyszłym tygodniu odbieram klamoty.
Wezmę fakturę, pozwoli mi to w przypadku pomyłki zamienić element na nowy prawidłowy.
No stress.
Dużo rzeczy uzbierałeś
5darek - 25-01-2020, 18:11
W sulejówku jest warsztat specjalizujacy sie w regeneracji półosi. Maja sporo na półkach wiec albo regenruja twój alby wysyłają zregenerowany. Rzetelna firma polecam
|
|
|