Chcę kupić Lancera! - Lancer 1.8 mivec prośba o opinie
Krystian90 - 12-12-2019, 17:31 Temat postu: Lancer 1.8 mivec prośba o opinie Witam jestem w trakcie poszukiwań lancera 1.8 mivec. Wpadł mi jeden w oko ale obecnie nie jestem w stanie podjechać obejrzeć bo przebywam w niemczech. Może ktoś z forumowiczów mieszka blisko i znalazł by trochę czasu by go obejrzeć. Podaję link do ogłoszenia
https://www.otomoto.pl/of...ml#gallery-grid
HUGIO - 12-12-2019, 19:27
Interesuje Cię tylko pomoc w oględzinach, czy też "defekty" widoczne już na zdjęciach?
Krystian90 - 12-12-2019, 19:33
Opinia również☺
Mazin89 - 12-12-2019, 19:35
Hak nie jest dla ozdoby. Trzeba się spodziewać, że auto było używane do holowania przyczepek itp.
HUGIO - 12-12-2019, 21:50
•Skóra i wykładzina(podłoga) jest mocno pomarszczona, popękana i powycierana jak na ten przebieg;
•urwany joystick od nawigacji;
•stan bagażnika sugeruje, że często był ładowany do pełna, dodatkowo obicie wokół subwoofera jest wydarte;
•gałka zmiany biegów nie jest oryginalna;
•jeśli w aucie nigdy nie było dywaników, to by sprawdził pod wykładziną, czy gdzieś nie pojawia się rdza;
•moim zdaniem był puknięty z przodu po stronie kierowcy (szpary maska-błotnik, opadnięty zderzak przy reflektorze) dodatkowo w tym miejscu jest jedyna obdarta felga i to tak mocno, kilka załamań światła na drzwiach;
•dodatkowo mam wrażenie, że zdjęcia są po lekkiej korekcie w jakimś programie graficznym;
No i tak, jak napisał Mazin89 - hak, a ja bym nawet powiedział, że cały tył włącznie z kanapą mógł być 'roboczy' (albo jakiś zwierzak mógł być wożony)
//Edit
Nigdzie nie ma napisane z jakiego kraju jest sprowadzony (jak z Niemiec, to powinna być naklejka ekologiczna na przedniej szybie...).
Krystian90 - 13-12-2019, 18:19
Dzięki, a co sądzicie o tym?
https://www.otomoto.pl/of...6CFRTd.html#map
Mazin89 - 14-12-2019, 10:59
W zasadzie standardowo, ramka zderzaka nieoryginalna. Niby w opisie bezwypadkowy, więc mógł być choćby kamień odpryskujący, bo są delikatne, ale trzeba się przyjrzeć.
|
|
|