To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Outlander III Ogólne - Czujniki z przodu i z tyłu

dannyboy - 27-01-2020, 10:45
Temat postu: Czujniki z przodu i z tyłu
Cześć,

Czy mógłby mi ktoś podpowiedzieć na której stronie w instrukcji mogę znaleźć info o częstotliwościach dźwięku i odległości podczas parkowania?

Ilość piknięć niewiele mówi, tzn. (jeśli to możliwe) to chciałbym wiedziećjak brzmi pikanie gdy jużsięniemal dotyka ściany (czyt. z 5cm).

Moje auto: Outlander III, 2.0 4WD, Instyle 2019

Z góry dziękuję za odpowiedź!

P.s
Jeśli wątek siępowtarza to proszę o linka. Próbowałem wyszukać za pomocą wyszukiwarki

spirosun - 27-01-2020, 11:40

Co prawda mam kamerę ale jest to dzwięk ciągły, zawsze można kogoś poprosić by stanął blisko czujnika i wtedy sobie odsłuchasz w kabinie.
dannyboy - 27-01-2020, 12:40

Ok. Rozumiem sygnał ciągły. Pytanie czy w instrukcji jest gdzieś wzmianka o tym od jakiej odległości zaczyna się sygnał ciągły.
Brodzins - 06-02-2020, 08:19

dannyboy napisał/a:
Ok. Rozumiem sygnał ciągły. Pytanie czy w instrukcji jest gdzieś wzmianka o tym od jakiej odległości zaczyna się sygnał ciągły.

Prędzej w instrukcji czujników... gdzieś wrzucałem zdjęcie z książeczki od moich steelmate... ładnie to rozpisane było.
Zaraz poszukam.

dannyboy - 06-02-2020, 08:22

Byłbym wdzięczny za wskazanie. Lubię na swój sposób instrukcje, ale w tej nie mogłem odnaleźć tej informacji :(
Brodzins - 06-02-2020, 08:24

Proszę :)

Jak widzę to Piiii... to nawet teraz to słyszę w głowie :)

A najlepiej... tak jak pisał Spirosun.
Sprawdzić to. U mnie w takich sytuacjach sprawdza się nieoceniony tester/statysta - moja Małżonka :)