Chcę Kupić Outlandera - Szukam otlandera II
lancerbialystok - 02-02-2020, 08:05 Temat postu: Szukam otlandera II Siemanko! Jak w temacie szukam Outlander 2 najlepiej 2.4 ewentualnie 3.0 warunek konieczny automat.
Macie jakieś propozycje? A może ktoś z Was chciałby przekazać w dobre ręce swojego Miśka?
Pozdrawiam
[ Dodano: 02-02-2020, 17:11 ]
lancerbialystok napisał/a: | Siemanko! Jak w temacie szukam Outlander 2 najlepiej 2.4 ewentualnie 3.0 warunek konieczny automat.
Macie jakieś propozycje? A może ktoś z Was chciałby przekazać w dobre ręce swojego Miśka?
Pozdrawiam | p
Co myślicie na jego temat? https://www.otomoto.pl/of...html#37298ea5aa
radek79 - 02-02-2020, 21:03
przebieg może być realny,w Szwajcarii benzyna w automacie nie robi dużo kilometrów
po vinie u nas nic się nie dowiesz,niech ci wyśle zdjęcie książki serwisowej z ostatnią pieczątką z serwisu,powinien być telefon do serwisu,można przedzwonić i poprosić o potwierdzenie daty serwisu i przebiegu
poza źle zamontowanym przednim zderzaku auto jak każde inne
ledziu - 02-02-2020, 22:27
Radomska Szwajcaria.
Ogólnie:
ogłoszenie jak zawsze typowy farmazon o szwajcarskiej idealności i perfekcyjności. Jak masz blisko zobacz jak nie to odpuść.
lancerbialystok - 03-02-2020, 19:58
radek79 napisał/a: | przebieg może być realny,w Szwajcarii benzyna w automacie nie robi dużo kilometrów
po vinie u nas nic się nie dowiesz,niech ci wyśle zdjęcie książki serwisowej z ostatnią pieczątką z serwisu,powinien być telefon do serwisu,można przedzwonić i poprosić o potwierdzenie daty serwisu i przebiegu
poza źle zamontowanym przednim zderzaku auto jak każde inne |
Dzięki! Zobaczymy, zadzwonię jutro a przynajmniej poproszę o vin i sprubuje zadzwonić do owego serwisu
[ Dodano: 03-02-2020, 20:00 ]
ledziu napisał/a: |
Radomska Szwajcaria.
Ogólnie:
ogłoszenie jak zawsze typowy farmazon o szwajcarskiej idealności i perfekcyjności. Jak masz blisko zobacz jak nie to odpuść. |
Masz rację, ale i tak nikt nie przebije gościa ktory obiecał auto jak z salonu, przejechałem 900km i okazało się że 2.4 ma wywalona uszczelke pod głowica i posadzona skrzynie. Porażka z tymi ludzmi
macia - 19-03-2020, 20:59
Jeżeli interesuje cię OII intense plus 2.4 w automacie z polskiego salonu, bezwypadkowy i bezawaryjny, z małym prawdziwym przebiegiem, to się odezwij - naszło mnie i może sprzedam swojego.
mkm - 19-03-2020, 22:51
macia, pw, pw...
macia - 18-07-2020, 20:15
Jakby co, to mój już sprzedany, więc oferta nieaktualna.
|
|
|