Chcę Kupić Outlandera - O1 T Rzeszów
begu - 13-03-2020, 22:50 Temat postu: O1 T Rzeszów Witam, jestem nowy na forum i zaczynam się rozglądać za Outlanderem 1 2.0T
i znalazłem całkiem niedaleko mojego miejsca zamieszkania taki egzemplarz:
https://www.olx.pl/oferta...html#f0e4321019
W rozmowie sprzedający mówił wydawał się wiarygodny. Auto w kraju od 2013 roku według cepika 2.0:) o ile nie dojdzie do zamknięcia miast wybiorę się oglądać w przyszłym tygodniu.
Pytanie na co jeszcze wzrócić uwagę poza tym co mówił najnowszym filmie @Bzyk_R1??
Pozdrawiam.
Bzyk_R1 - 14-03-2020, 22:21
begu, oprócz tego co mówiłem zobacz dlaczego i jak bardzo Outlander był uderzony tyłem i przodem. Sprawdź dlaczego przedni zderzak wypina się z mocowań, zapytaj o zdjecia lub postaraj się sprawdzić jak auto wyglądało przed świeżą konserwacją podwozia w 2019. Poza tym w Korczynie masz kolegę lolo.lolo pogadaj z nim lub napisz do mnie na pw to Was poznam jak jeszcze się nie znacie. Myślę że jak pojedziesz z nim oglądać to masz 100% pewności że wszystko sprawdzicie od A-Z. Pozdrawiam i życzę owocnych poszukiwań.
lolo.lolo - 14-03-2020, 22:35
Bzyk_R1 napisał/a: | Poza tym w Korczynie masz kolegę lolo.lolo pogadaj z nim lub napisz do mnie na pw to Was poznam jak jeszcze się nie znacie |
Już się poznaliśmy
A co do outka to krótko mówiąc trzeba odpuścić temat ...... i szukać dalej
begu - 15-03-2020, 09:41
No nic Pan z Rzeszowa o aucie wypowiadał się w samych superlatywach jak zwykle:P
Coś takiego znalazłem może to jakiś forumowicz?
https://www.olx.pl/oferta...html#47625cc9fa
Olivia - 15-03-2020, 12:49
Mój znajomy chce go kupić od tego właściciela za cenę 10-12 tys. zł.
Bzyk_R1 - 15-03-2020, 13:07
Olivia, i po co takie rzeczy piszesz? Albo po co Twój znajomy tak gada? Uwielbiam takich kupujących. Może pokaż pilne inwestycje na kwotę 10.000 które uzasadniają taką propozycję ceny, lub w drugą stronę pokaż dlaczego nie można dać 23.500 za niego?
Jak ma 10 tysi przy "tyłku" to niech sobie ustawi taki limit w przeglądarce i wertuje Audi A3 1,8T z 1998 roku.
radek79 - 15-03-2020, 14:31
po wykryciu u nas korona wirusa sprzedaż aut spadła praktycznie do zera
jest grupa ludzi która wykorzystuje tą sytuacje i składa takie oferty sprzedającym za połowę ceny odkupią auto
co do samego auta to auto na początku było moje,sam wymieniłem w nim sprzęgło,rozrząd,opony
najważniejsze rzeczy po zakupie,założona instalacja lpg,obecny właściciel jeszcze bardziej je doinwestował,wiedząc za ile je sprzedałem i za ile jest teraz wystawione to naprawdę tanio
każdy kto wie co tu jest założone i ile tysiaków włożone nie mówiąc ile czasu było poświęcone na auto to naprawdę okazja
Bzyk_R1 - 15-03-2020, 15:23
radek79, nie wiedziałem że to rekina Outlander a kiedyś Twój. To tym bardziej tego kupca bym wykopał i doradził 1,8 T OOOO
radek79 - 15-03-2020, 15:31
swoje auto poznałem od razu
Olivia - 15-03-2020, 20:13
Auto który mój znajomy chce kupić ma rdzę na podłodze przykrytą konserwacją i brak geometrii której nie da się ustawić. Najprawdopodobniej po mocnym wypadku. Kupuje go dla silnika i europejskiej deski rozdzielczej. Może to ten egzemplarz z ogłoszenia tylko po wypadku odbudowany na sprzedaż. Jest również wystawiony za + 20 tys. zł.
Bzyk_R1 - 15-03-2020, 20:21
Już myślałem że piszesz o czarnuchu, bo post był bezpośrednio po drugim linku. Szary zgoda, walony zapaćkany i z niewiadomymi wadami, cena kompletnie z czapy.
[ Dodano: 16-03-2020, 16:57 ]
begu, gratulacje i niech się sprawuje. Czekam na temat w Naszych miśkach. Do zobaczenia na spotach.
begu - 17-03-2020, 07:37
Kod: | [ Dodano: 16-03-2020, 16:57 ]
begu, gratulacje i niech się sprawuje. Czekam na temat w Naszych miśkach. Do zobaczenia na spotach. |
Bzyk_R1
nie zapeszając nie dziękuje:) widzę ze wieści szybko się rozchodzą opłacało się przejechać 800 km żeby zobaczyć i kupić O1T
staszq2 - 15-04-2020, 15:05
begu napisał/a: | Bzyk_R1
nie zapeszając nie dziękuje:) widzę ze wieści szybko się rozchodzą opłacało się przejechać 800 km żeby zobaczyć i kupić O1T |
No i długo niestety nie musieliśmy czekać na pierwsze kwiatki po zakupie
radek79 napisał/a: | najważniejsze rzeczy po zakupie |
chyba jednak jedna z najbardziej newralgicznych rzeczy nie została zrobiona
[ Dodano: 15-04-2020, 15:18 ]
begu napisał/a: | https://www.olx.pl/oferta...html#f0e4321019 |
Co do tego z Rzeszowa to był u mnie w Stodole i tak sobie na szybko oblukałem, a było to jeszcze przed ogłoszeniem. Powiem tak: to co jakiś gaziarz druciarz amator popapraniec tam porobił pod maską to śmiem twierdzić, że totalny laik zrobił by lepiej, instalacja dosłownie jakby wziać poplątać i wrzucić na motorownie, nie ład i totalna olewka, cała instalka do wywalenia nie chcę wiedzieć w jakim stanie jest silnik... Po oglądnięciu takiej wirtuozji odechciało mi się dalej oglądać...
begu - 17-04-2020, 12:37
Cytat: | [quote="begu"]Bzyk_R1
nie zapeszając nie dziękuje:) widzę ze wieści szybko się rozchodzą opłacało się przejechać 800 km żeby zobaczyć i kupić O1T |
No i długo niestety nie musieliśmy czekać na pierwsze kwiatki po zakupie
radek79 napisał/a: | najważniejsze rzeczy po zakupie |
chyba jednak jedna z najbardziej newralgicznych rzeczy nie została zrobiona
Sanki nie są aż tak złym stanie, uda się je uratować a auto ogólnie w stanie bardzo dobrym.
staszq2 - 18-04-2020, 23:05
begu,
życzę Ci jak najlepiej i oby więcej kwiatków nie było ale mieć dziurę w sankach taką że można dłoń tam wsadzić i stwierdzenie że stan ogólnie bardzo dobry to troszkę się kłóci jedno z drugim
|
|
|