To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Forum ogólne - Kiedyś błędnie rzuciłęm hasło o wyższość Sieny nad Lancerem

Anonymous - 26-11-2005, 13:40
Temat postu: Kiedyś błędnie rzuciłęm hasło o wyższość Sieny nad Lancerem
Boże broń nas przed miłościwie rządzącą w naszym kraju elitą polityczną i wszelkiej maści włoskimi wynalazkami motoryzacyjnymi - Fiatem w szczególności. Oby nikt z was nigdy, ale to przenigdy nie musiał jeździć rolniczymi maszynami z Turynu.

Pozdrawiam

Anonymous - 26-11-2005, 13:49

hehe, jezdzilem sluzbowa siena :P - zgadzam sie w 1000000%!!!!!!!
Jackie - 26-11-2005, 18:12

A mnie się tam siena podoba. Ma duży bagażnik, ładną linię, jest dobrze wyciszona a do tego ma super hamulce.
Pozdrawiam

P.S. :wink: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol: :wink:

JCH - 26-11-2005, 19:04

Jackie napisał/a:
A mnie się tam siena podoba. Ma duży bagażnik, ładną linię, jest dobrze wyciszona a do tego ma super hamulce

To ja zakupię takową, wybierz tylko kolor i się zamienimy. Może być Lancerek, 1.6 wystarczy coby silniki się zgadzały ;)

piotras - 26-11-2005, 19:33

Moja żona śmiga sciemą i jak narazie sie kupy trzyma. Bagażnik ma faktycznie spory i foremny i nawet dzisiaj stwierdziłem ze zawieszenie też w miare cicho pracuje. Jedynie siedzac w tym samochodzie mam wrażenie ze siedze w jakimś vanie (wysoko) - żeby dało sie jakoś fotel obniżyć to by było dobrze. Pozatym wpadła nią już na pare wysepek jak uczyła sie jeździć i nawet nic sie nie stało chociaż raz mało nie scieła znaku drogowego :)
Hubeeert - 28-11-2005, 14:03

Jackie napisał/a:
A mnie się tam siena podoba. Ma duży bagażnik, ładną linię, jest dobrze wyciszona a do tego ma super hamulce.
Pozdrawiam

P.S. :wink: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol: :wink:

Ty i tak sie kompromitujesz co dzień wsiadając do Subaru.
Mój Boże jeden jeździ BMW drugi Subaru...

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

igi - 28-11-2005, 14:22

Hubeeert napisał/a:
Mój Boże jeden jeździ BMW drugi Subaru...

Heh a ty wielkoludzie czym teraz pomykasz??

Anonymous - 28-11-2005, 14:27

lepiej niech nie odpowiada :D :D :D :D :D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol:
Hubeeert - 28-11-2005, 14:27

A sprzęgła dalej drożeją :shock: :lol:
igi - 28-11-2005, 14:31

Hubeeert napisał/a:
A sprzęgła dalej drożeją

8) tak sobie powtarzaj :)

To czym śmigasz?? :mrgreen:

Firebee - 28-11-2005, 15:23

i oczywiście zero odpowiedzi:)) Może byś nam zdradził o Wielki czy jeździsz?:) Na pewno nie jest to Mirage i na pewno nie opel peri... To co?:)
Pozdro
Firek

Hubeeert - 28-11-2005, 15:54

Jeszcze przez półtora dnia Vectrolot 1,8 16V a potem może szajswagen siakiś.
Firebee - 28-11-2005, 16:15

ha! wiec prosze sie nie smiac ze śFirków więcej tak?:) Dziekuje i pozdrawiam
Hubeeert - 28-11-2005, 16:19

No taaaa - ale to moje słuzbowe dupowozidło a Ty masz Bumę bo ją sobie kupiłeś :twisted:
Firebee - 28-11-2005, 16:21

ale kupilem je jako służbowe:P ...
Nieładnie.. zalozyciele robia offtopic...

Ja tez nie lubie Fiata!!!!

Pozdro
Firek:)