Chcę Kupić Outlandera - Zakup Outlandera III
Pawełek10 - 06-05-2020, 10:10 Temat postu: Zakup Outlandera III Witam dopiero się zalogowałem ale chciałbym prosić o pomoc. Może ktoś z forumowiczów podpowie coś na temat tego autka.
https://www.otomoto.pl/of...6-ID6D4yul.html
Obecnie użytkuje zafire B opc i chciałbym zmienić auto na coś nowszego,ale nie koniecznie rezygnować z 7miejsc i lpg. Myślałem o 2.0 pb cvt ale każdy mi odradza ze względu na brak mocy chociaż czytałem forum i użytkownicy sobie chwalą a tutaj trafia się takie autko. Wiem że mało zdjęć ale jak coś sie zmieni postaram się napisać.
tościk - 06-05-2020, 10:30
Marka: Mitsubishi Outlander
Rocznik: 2016
Przebieg: 19550 km
Silnik: benzyna 3.0 230KM
VIN: JA4JZ4AX3GZ602176
Archiwizacja ogłoszenia: >>klik<<
Dla mnie wróżenie z fusów. W ogłoszeniu nie ma ani zdjęć, ani żadnych pożytecznych informacji.
No może poza tą:
Cytat: | Jedyne auto w swoim rodzaju sprawiające frajdę z jazdy |
To dlaczego przez 4 lata przejechało niecałe 20000 km, skoro frajdę sprawa. Taki przebieg można nabić w rok, góra dwa, jeżdżąc bez frajdy do pracy.
Bizi78 - 06-05-2020, 11:34
Nie wiem ile kosztuje u nich raport ale zawsze możesz spytać .
https://www.facebook.com/passioncarspl/
Co do daty produkcji to: 2015072.
radek79 - 06-05-2020, 13:06
auto sprowadzone prawdopodobnie z USA więc pewnie stało za czym go naprawili
poproś o zdjęcia z przed kolizji
może też być po zalaniu
dla aut z usa może będzie szybciej tutaj
https://www.carfax.eu/pl?...AhoCQAAQAvD_BwE
wybitny2 - 06-05-2020, 23:02
Panowie a nie jest to czasem samochód od tokyo ,imię i numer telefonu się zgadza . Bo on ma dwa albo trzy samochody a outlanderem jeździł od święta. Kto może mieć takie wyposażenie jak nie on - widziałem go na własne oczy petarda .
Brodzins - 06-05-2020, 23:43
wybitny2 napisał/a: | Panowie a nie jest to czasem samochód od tokyo ,imię i numer telefonu się zgadza . Bo on ma dwa albo trzy samochody a outlanderem jeździł od święta. Kto może mieć takie wyposażenie jak nie on - widziałem go na własne oczy petarda . |
Pewnie ze Tokijski
Pawełek10 - 07-05-2020, 09:01
Panowie powiem szczerze jeszcze nie dzwoniłem ponieważ czekam na więcej zdjęć. Ale widzę że auto od "guru" forum. Więc dzisiaj dzwonię dowiedzieć się więcej szczegółów.
Brodzins - 07-05-2020, 09:05
Pawełek10 napisał/a: | Panowie powiem szczerze jeszcze nie dzwoniłem ponieważ czekam na więcej zdjęć. Ale widzę że auto od "guru" forum. Więc dzisiaj dzwonię dowiedzieć się więcej szczegółów. |
Dzwoń, pytaj, korumpuj.
Tokyo jest zapracowany, ciężko mu usiąść do kompa... stąd brak na forum wielu ciekawych informacji i rozwiązań, które opracował.
Na zdjęcia też się możesz nie doczekać
Pawełek10 - 07-05-2020, 10:49
Czyli co brać od Tokyo albo wcale ? Nie jestem do końca jeszcze przekonany. Zdj rzeczywiście raczej się nie doczekam ale jesteśmy umówienia na oględziny.
wybitny2 - 07-05-2020, 17:44
Pawełek10 napisał/a: | Czyli co brać od Tokyo albo wcale ? Nie jestem do końca jeszcze przekonany. Zdj rzeczywiście raczej się nie doczekam ale jesteśmy umówienia na oględziny. |
Brać od Tokyo albo wcale wybór należy do ciebie , albo chcesz samochód od handlarza co pół roku sprzedaje samochód albo od gościa który włożył serce i cala swoja wiedzę w auto . żebyś wiedział co tracisz a co możesz zyskać w stosunku do pozostałych samochodów musisz najpierw je zobaczyć. P.S zobacz listę wyposażenia i porównaj na otoMoto , jestem ciekaw czy w 80% znajdzie się na wyposażeniu to co ma ON w samochodzie i jeszcze jedna najważniejsza rzecz to jest osoba publiczna którą wszyscy bardzo dobrze znamy .
Pawełek10 - 13-05-2020, 14:29
Jednak chyba zrezygnuje
Dziekuje za pomoc
Ale odezwalo się do mnie jeszcze kilku forumowiczów więc może...
tościk - 14-05-2020, 10:20
Pawełek10 napisał/a: | Jednak chyba zrezygnuje
Dziekuje za pomoc
Ale odezwalo się do mnie jeszcze kilku forumowiczów więc może... |
Co Cię zniechęciło? Nie bój się podzielić. Zawsze to jakaś wskazówka dla innych chętnych.
I wiem, że oczywista oczywistość, ale nie wierz w mit "auta forumowego". Każdy egzemplarz trzeba prześwietlić na miejscu
tokyo - 18-05-2020, 00:13
Witam wszystkich
Poniżej link gdzie opisze całe swoje auto ze wszystkimi szczegółami
https://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?p=1626714#1626714
macia - 18-05-2020, 22:11
Pawełek10 napisz do mnie PW, bo twoje chyba nieaktywne jeszcze? Wysłałem wiadomość i ciągle mam ją w wysłanych.
Pawełek10 - 20-05-2020, 06:21
Przepraszam że tak późno ale czas leci a ja ciągle szukam. Do forumowicza tokyo nie mam żadnych zastrzeżeń. To że auto nie kupione ... Tak wyszło. Oglądałem inne auto forumowicza i nawet ustaliliśmy cenę zakupu i do transakcji też nie doszło. Więc może problemem nie są auta tylko taki kupujący jak ja.
|
|
|