To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Chcę Kupić Outlandera - Kupię Outlandera 2.0 Turbo

GrzesiekH - 18-05-2020, 18:24
Temat postu: Kupię Outlandera 2.0 Turbo
Witam, kupię Outlandera 1 2.0 T, budżet do 20 tys zł, warunek to okolice maks 150 km od Olsztyna ... stoi jeden w Brodnicy ale rozmawiałem chwilę z handlarzem i nie bardzo czułem flow, jest drugi w Gdańsku,

https://www.otomoto.pl/of...html#1127d098f7

czy ktoś zna może, był, widział, oglądał?

cerutti - 18-05-2020, 21:41

Egzemplarz prawdo podobnie jest szwedem, mieszkający na odludziu w Szwecji często montowali takie dodatkowe oświetlenie do auta. Poproś sprzedającego o nr ori tablic, na szwedzkiej stronie sprawdzisz info co do oryginalności przebiegu. Brak zdjęcia komory silnika, przed zakupem śrubokręt w rękę i przednie sanki, tylne bym sprawdzał. oraz zbiornik paliwa wraz z wlewem.
ledziu - 19-05-2020, 13:52

Ten ze Szwecji będzie zardzewiały a jak nie to znaczy że ktoś coś już przy nim dłubał jeżeli dobra jakość tego dłubania to ok. Technicznie wszystko będzie do zrobienia od świec przez oliwy, heble po rozrządy. Opony ma do wywalenia.
Hakuna_Matata - 13-06-2020, 12:18

Cześć,
jestem nowy na forum, obecnie mam Galanta rok 97, 2.0. Jestem jego trzecim właścicielem, Galant przyjechał z Hiszpanii przez Holandię na Śląsk. Odkupilem go od kumpla, to była okazja...mam go od 8 lat i jestem bardzo zadowolony.
Córka robi prawo jazdy, więc ja szukam czegoś dla siebie, uparlem się na Outlandera. Chciałbym z napędem na 4 koła, ale mam obawy co do turbo, kosztów ewentualnej naprawy.
Znalazlem takie auto, jest wciąż używane, jeździ i wygląda ok.

https://www.otomoto.pl/of...html#714a6e3e4c

Warto, czy odpuścić?

Pozdrawiam
Zibi

Bzyk_R1 - 13-06-2020, 23:35

1% awarii Outlandera Turbo dotyczy turbosprężarki.
radek79 - 14-06-2020, 08:59

nie wiem czy wiesz ale turbo jeździ na 98bp
sprzęgło to wydatek około 1600zł z wymianą
jeżeli to dla ciebie wysoki koszt to bym odpuścił

Hakuna_Matata - 14-06-2020, 12:04

To sa dobre wieści, spokojnie moge szukać auta z turbo.
Może ktoś chce sprzedać? Albo ma znajomego, ktory chce sprzedac?