Pajero III - Poszukuję mechanika od silników Pajero 3.2 z Kielc lub okol
RafaelloCk - 08-07-2020, 18:06 Temat postu: Poszukuję mechanika od silników Pajero 3.2 z Kielc lub okol Cześć,
Poszukuję mechanika / warsztatu który zna się na silnikach Pajero 3.2 Diesel z Kielc lub okolic.
Przybywa mi ilość oleju w silniku i chciałbym zweryfikować wtryski czy nie leją i zdiagnozować czemu poziom oleju w silniku przybywa - możliwe że to oring na pompie wtryskowej. Może ktoś zna jakąś inną przyczynę.
Odkręcałem już pokrzywę zaworów ale nie widziałem nic niepokojącego.
Najchętniej chciałbym specjalisty z Kielc lub okolicy ale jeżeli by takiego nie było to może w dalszej okolicy
Proszę o pomoc....
zbyszekm2 - 14-07-2020, 15:07 Temat postu: Re: Poszukuję mechanika od silników Pajero 3.2 z Kielc lub
RafaelloCk napisał/a: | Cześć,
Poszukuję mechanika / warsztatu który zna się na silnikach Pajero 3.2 Diesel z Kielc lub okolic.
Przybywa mi ilość oleju w silniku i chciałbym zweryfikować wtryski czy nie leją i zdiagnozować czemu poziom oleju w silniku przybywa - możliwe że to oring na pompie wtryskowej. Może ktoś zna jakąś inną przyczynę.
Odkręcałem już pokrzywę zaworów ale nie widziałem nic niepokojącego.
Najchętniej chciałbym specjalisty z Kielc lub okolicy ale jeżeli by takiego nie było to może w dalszej okolicy
Proszę o pomoc.... |
nieszczelność na rurkach dokręcanych do wtrysków od pompy wtryskowej. Nieszczelność na listwie przelewowej
|
|
|