To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Forum ogólne - Gdzie postrzelac?

karol - 15-04-2007, 00:22
Temat postu: Gdzie postrzelac?
Witam.
Jest pare czynnosci ,ktore sprawiaja mi szczegolna przyjemnosc (prowadzenie mojego
auta,picie chlodnego piwa,swobodna rozmowa z przyjaciolmi,no i jeszcze kilka innych... :oops: :lol: )
A jednej zaczyna mi ostatnio coraz bardziej brakowac - chodzi o strzelanie z prawdziwej broni.
Kto z Was ma podobne upodobania?A kto wie gdzie mozna sie tak bawic (oczywiscie
w miare bezpiecznie i legalnie :mrgreen: )
Mam na mysli jakas profesjonalna strzelnice z ostra amunicja i dluga bronia strzelecka?
Podobno najblizej jest cos w Chorzowie,ale jak to naprawde wyglada??
pozdr.

Chooper - 15-04-2007, 12:46

w pierwszej chwili jak przeczytałem tytuł, to na myśl przyszło jedno miejsce

Warszawa ul. Wiejska....nikt nie miał by Ci za złe, a ponadto frajda większa niż strzelanie do kartki papieru :D

Anonymous - 15-04-2007, 13:38

Chooper :badgrin: :badgrin: :badgrin: jak chcialem odpisać to własnie chciałem napisać to samo zeby ustawił sie przed bramą główną na Wiejskiej i tam pełno kaczek i baranów :badgrin: :badgrin:
akbi - 15-04-2007, 18:38

dm17 napisał/a:
tam pełno kaczek i baranów :badgrin: :badgrin:

do baranow to chyba nie mozna, ale do Kaczek to jak najbardziej ... tylko jakies papiery mysliwego trzeba by zalatwic i heeejaaaaaa :)

...ale tak pozatym to tez bym sobie postrzelal ... zapraszam do Gdanska (Jaskowa Dolina), ale o kaczkie to tu ciezko bedzie :)

karol - 17-04-2007, 19:22

[quote="akbi"]
dm17 napisał/a:

...ale tak poza tym to tez bym sobie postrzelal ... zapraszam do Gdanska (Jaskowa Dolina), ale o kaczkie to tu ciezko bedzie :)

No nie do konca Akbi,przeciez Donald jest chyba z Gdanska,moze to troszke mniej
"dzika" kaczka od tamtych ,ale zawsze... :twisted:

A tak wracajac do tematu,to z zaproszenia do Gdanska raczej nie skorzystam-ale dzieki :roll:
Mialem nadzieje ze znajde cos blizej....
pozdr.

BUBU - 17-04-2007, 20:55

Karol coś dla Ciebie :lol:

Klub Środowiskowy Strzelectwa Sportowego AZS
ul. św. Andrzeja 8/10
Częstochowa
tel. 324--86-02
strzelectwo sportowe, kwalifikowane, powszechne, myśliwskie, łucznictwo

Pod tym samym adresem mają strzelnicę 8)
Pozdrowienia

Anonymous - 19-04-2007, 22:14

W Chorzowskim WPKiW, kawałek za Stadionem Śląskim jest całkiem miła strzelnica. Byłem kilkakrotnie. Broń krótka, długa, sportowa i szturmowa, półautomatyczna i automatyczna. Możliwość przyniesienia własnej broni (pozwolenie). Profesjonalna obsługa i bezpieczeństwo.

Z drugiej strony facet bez zająknięcia dał spluwę mojej nastoletniej szwagierce. Znaczy się - są otwarci na wizyty rodzinne (z dziećmi :) ).

Ceny zaczynają się od 0.50 za nabój 0,22 cala do 3.00 za 7.62 mm (musisz kupić amunicję, płacisz tylko za to i za tarcze).

Polecam.

Zajrzyj na wuwuwu.

karol - 20-04-2007, 10:59

Dzieki,Pany.
Najpierw sprobuje co tam maja w Czewie-bo blizej.Ale jakos nie spodziewam sie
cudow {mimo ze podobno swiete miasto :shock: }
A jak sie zdarzy okazja to napewno podjade do Chorzowa-dawno nie mialem
AK w rekach :lol: 8)

Anonymous - 03-05-2007, 23:48

karol napisał/a:
AK w rekach :lol:

...zapisz sie do WP :P :badgrin:

Anonymous - 06-05-2007, 21:18

Karol, Tansky dobrze radzi. Na tej szczelnicy mają taką fajną, wirtualną ( a to już prawdziwe mistrzostwo świata). Palisz na niej do wyświetlanych na wielkim ekranie postaci (film). Scenariuszy jest wiele, głównie do ruskich złoczyńców (sprzęt jest made in Ukraina) ale możesz się pobawić w MIB i do kosmitów postrzelać. Broń sportowa, bo Parabellum robi za duże dziurki. Świetna sprawa. Oczywiście jak klienta odstrzelisz to pada, a ty zbierasz punkty itp. Świetna sprawa...
karol - 10-05-2007, 13:04

[/quote]...zapisz sie do WP :P :badgrin: [/quote]

Sluzylem niedaleko Ciebie. 7 PBZ Slupsk. :lol:
A pieprzone samoloty z sasiedniej jednostki czasem naprawde lataly za nisko :P :twisted:

Artoos-a jesli chodzi o symulatory,to napewno fajna zabawa,ale nie ma porownania
do prawdziwego kopa -chocby na zwyklej strzelnicy.

pozdr.

Sorki gg66 -pomylilem Malbork z Leborkiem. Dobrze ze Jagiello byl bystrzejszy :lol:

Anonymous - 11-05-2007, 08:31

Karol mając na myśli symulator wirtualny myślałem o prawdziwej broni do strzelania z prawdziwą amunicją (jak już wspomniałem jednak prowadzący strzelnicą kręcą nosem na 9mm) a zamiast tarczy leci na ekranie film, gdzie strzelasz do postaci, a specjalny ekran liczy punkty.
karol - 16-05-2007, 15:05

Aha... Zakumalem.Wlasciwie to wyswietlany,ruchomy cel lepszy od stacjonarnego.
No bo na zywy to chyba trudno liczyc :D :shock:
Jak sie wtreszcie tam wybiore,to napisze owrazeniach.
pozdr.

Moominek - 18-05-2007, 20:18

gg66 napisał/a:
karol napisał/a:
AK w rekach :lol:

...zapisz sie do WP :P :badgrin:

Na bank dadzą P-84 i prawo przeglądu do raz w roku :D swojej pukawki już od lat na oczy nie widziałem :D

Anonymous - 28-05-2007, 20:15

Moominek napisał/a:
swojej pukawki już od lat na oczy nie widziałem
,zapomniałeś gdzie schowałeś ???:D