To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Chcę kupić Galanta! - [EAx 97-04] Prośba o opinię. Galant 2,5 LPG

rafikk - 08-08-2020, 09:26
Temat postu: [EAx 97-04] Prośba o opinię. Galant 2,5 LPG
witam,

https://www.olx.pl/oferta...D5-IDEIi9V.html

Bardzo proszę o opinię, czy gal warty zainteresowania z takim przebiegiem? Czy egzemplarz nie pojawiał się czasem juz na forum tutaj?

Pozdrawiam

Hugo - 08-08-2020, 15:11

To żaden przebieg dla tego silnika, przynajmniej dotarty będzie :wink: Martwił bym się bardziej instalacją gazową, bo to wynalazek.
Krzyzak - 08-08-2020, 21:19

nie kupiłbym z manualną skrzynią, ale to moja tylko uwaga
a co Cię Hubercie nie przekonuje w instalacji LPG? - te silniki chodzą pięknie z gazem
rafikk - jeśli masz P11, to przemyśl czy chcesz się pakować z rdzy w rdzę (mniejszą, ale zawsze...)

Hugo - 08-08-2020, 23:55

Krzyzak napisał/a:
a co Cię Hubercie nie przekonuje w instalacji LPG? - te silniki chodzą pięknie z gazem
Absolutnie nic, wiem, że ten silnik jest stworzony do zasilania LPG. W tym konkretnym przypadku chodzi mi o markę instalacji LPG, Landi Renzo to chyba średnio popularna instalacja, obawiam się, że może być problem z jej serwisowaniem lub naprawami.
Krzyzak - 09-08-2020, 18:54

Hugo napisał/a:
Landi Renzo to chyba średnio popularna instalacja
o tak - miałem okazję dłubać przy skodzie octavii z fabrycznym landi omegas i był dramat to zmianie wtrysków na barracuda
chyba łatwiej jest cała instalację wymienić :) - pomimo ogromu osób w PL, które dość dobrze już ją rozpracowały

Paweł84 - 22-08-2020, 16:16

Moje byle auto :)