Lancer Ogólne - NOWY LANCER JUZ DOSTEPNY W USA
Hubeeert - 16-04-2007, 01:44 Temat postu: NOWY LANCER JUZ DOSTEPNY W USA

http://cgi.ebay.com/ebaym...1QQcmdZViewItem
Karwoś - 16-04-2007, 04:32
Piękny - i kolor jedyny słuszny
Anonymous - 16-04-2007, 05:25
to moze dorzuce swoje fotki z wczorajszej wystawy auto z NY, w sumie poprzygladalem sie temu samochodowi dosc dokladnie i naprawde jest ciekawy choc obserwujac zainteresowanie amerykancow, to mitsu zaprojektowalo auto dla mlodziezy lub chcacych sie odmlodzic, nawet reklama w tv przedstawia dwoch mlodych gosci jezdzacych w kolko po wiadukcie.
np. widzialem goscia ktory podszedl do tego dyfuzora z przodu i probowal go oberwac i krecac glowa na boki odszedl.
mi oczywiscie auto sie podoba i widze w nim duzy potencjal do stylingu ale razily mnie takie sczegoly jak gola blacha w bagazniku, widac to na ostatnim zdjeciu.
jakby to auto bylo dostepne w salonach w tej cenie co u nich, prawdopodobnie zdecydowalbym sie na tego lancerka.

stanik - 16-04-2007, 08:57
mi się podoba, na tyle że nawet pewnie byłbym nim zainteresowany. Szkoda tylko, że cena tego białego na polskim rynku będzie zapewne poza zasięgiem zwykłego zjadacza chleba, czyli moim...
Pewnie ten biały u nas to będzie prawie full opcja a mi się podoba tylko ten z pakietem spojlerow
Pozdrawiam
Anonymous - 16-04-2007, 10:14
Cudo autko-kolor nie dla mnie ale nie to najważniejsze............no i ten dywanik z napisem KIA
Matejko - 16-04-2007, 10:25
arturro napisał/a: | ale razily mnie takie sczegoly jak gola blacha w bagazniku, widac to na ostatnim zdjeciu. |
i tak bys tam pewnie zabudowe wpakowal, i sladu po golej blaszce by nie bylo
mnie tam sie podoba, caly jak stoi
roch_27 - 16-04-2007, 13:03
Autko pierwsza klasa
Co do koloru lakieru to wolałbym czerwony, czarny lub srebrny
pozdro
Anonymous - 16-04-2007, 13:32
swietne autko ciekawe ile bedzie kosztowac w polsce .fajne jest to ze wyglad tego auta jest bardzo zblizony do lancera evo 10
Cezar - 16-04-2007, 14:05
Piekny Misiek, czekam na polska premiere
roch_27 napisał/a: | Co do koloru lakieru to wolałbym czerwony, czarny lub srebrny |
Dokladnie
sla - 16-04-2007, 15:11
Mnie wygląd na zdjęciach nie zachwyca, zobaczymy jak będzie w realu. Cena będzie decydująca.
Optic - 16-04-2007, 15:58
Cordoba po face-liftingu?
Qrcze, wszystkie te kompakty teraz wygladaja strasznie podobnie...
Artii - 16-04-2007, 16:21
Moim zdaniem fajna furka. Tyl jak w cordobie ale mimo to bardzo mi sie podoba.
Anonymous - 16-04-2007, 17:30
W srodku wali tandeta, brzytka kiera pozatym za duże połacie blachy jak sie patrzy z boku wszystkie te auta teraz podobnie wygladaja.Przód wymiata ale złagodniał od czasu concepta, felgi jakies podobne do MAM nuvo chyba bardziej do audi pasuja.
W sumie ok.
Sz@kal - 16-04-2007, 22:08
Auto fajne ,ale wolałbym czerwone Bo czerwone jest szybsze
PS. To pokazywane Evo to X ,tak? Bo z kolegą się dzisiaj kłóciłem bo mi jakieś kity wciskał ,że ponoć Evo XI ma wyjśc czy coś takiego Ktoś mnie naprowadzi na temat bo zdaje mi sie ze zadnej XI nie ma
Robson86 - 16-04-2007, 23:50
Mi np. bardzo sie podoba, baa nawet w tym kolorku. Jeszcze do tego silniczek 2,0 i moze byc przyjemnie
Jeli cena bylaby atrakcyjna, moglbym sie ustawic w kolejce po ten wozek za pare latek ofcorz
pozdroo
|
|
|