To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

[92-96]Galant E5xA - Zakup Galanta z automatem

b182 - 11-11-2020, 11:27
Temat postu: Zakup Galanta z automatem
Witajcie, mam do kupienia galanta z roku 1995 w swietnym stanie z przebiegiem 130 tys km. Samochod ma automat i silnik2.0 benzyna. Jakie sa opinie na temat tych automatow? Mialem kilka samochodow z automatyczna skrzynia i wszystkie byly ok. Jak wyglada to w Galancie. Robilem nim jazde probna i biegi zapinaja sie dosc agresywnie. Nie szarpia bardzo. Auto kompletnie bez korozji w oryginalnym lakierze i szkoda mi go odposcic dlatego pytam o skrzynie. Dzieki z gory.
Wszyc - 12-11-2020, 21:54

Nie słyszałem by ktoś narzekał na automat, a co do braku rdzy... nie ma takich :mrgreen: zamalowana albo 4 razy robiony :mrgreen: :mrgreen: co nie znaczy że nie kupuj, każde 7g mile widziane w rodzinie :D
Feliks - 13-11-2020, 21:27

Fakt faktem ja mam w manualu z 96 roku V6 2.0L, ale co jedno mi się rzuciło w oczy, a raczej czucie :D to, że ma na prawdę spoko zawieszenie O.o Kurdę teraz bujam się na 14/70/185 ^^ (poprzedni właściciel tak mi sprzedał...) i jest dość sztywno xD już nie mogę się doczekać aż po zimie będą mógł założyć lepsze laczki :) dobrze ten samochód lata :D , ale koła nie te ;/
Btw. od razu pytanie xD jakie mu powinny iść koła? Prosił bym o dokładne wymiary łącznie z ET :)