Inne modele Mitsubishi - [S] Starion do sprzedania
truespinmice - 17-04-2007, 17:44 Temat postu: [S] Starion do sprzedania http://www.allegro.pl/ite..._86r_coupe.html
na allegro dziś się pojawił.
Właśnie nawiązuje kontakt z gościem, ciekaw jestem ceny jak "dla nas"
damianrally - szykuj portfel - oto być może twój przyszły wymażony Starion
Anonymous - 17-04-2007, 19:08
nie no jusz sie zakochałem piękny starion w pieknym kolorze jeszcze w wersji USA problemy blacharski nie stoją na przeszkodzie .ale ciekawe ile koleś chce za te cudo
truespinmice - 17-04-2007, 19:29
tak naprawde to , to nie jest "wersja USA"
i jest też parę szczegółów, które wymagają wyjaśnienia.......
ale o tym napisze jak się temat troche rozwinie (jak otrzymam odpowiedzi na moje pytania od właściciela)
Anonymous - 17-04-2007, 19:58
nie no truespinmice, widze ze twoim oczom nic nie umknie jeste bardzo ciekaw jakie to tajemnice kryje ten starion na pierwszy rzut oka wydaje sie ok (poza blachom ),-ale to sie wytnie:),a co do kupna stariona to na razie raczej sie nie skusze i tak mam kosmiczne opłaty za OC i to za silnik 1,3 a co dopiero za 2,0 ( pierwszy samochód ubezpieczony na mnie 0 zniżek i wogule )
Anonymous - 17-04-2007, 21:06
tez uwazam ze to nie wersja USA ....przemawia za tym brak halogenow dalekosieznych,elektrycznych lusterek i licznik wyskalowany w km......do tego jakos dziwnie wyskładany ten starion...jakby z kilku modeli... sterowanie elektrycznymi szybami po srodku konsoli miedzy siedzeniami...jak w narrowbody...a o ile dobrze widze na drzwiach tez jest przełącznik.... ...szkoda ze nie ma zdjęcia drzwi kierowcy.....bo by było jasne... wloty w wywietrznikach poniedzy drzwiami i tylną szybą tez chyba ze starszego modelu...:D do tego nieorginalny spojler z przodu , boczki listwy przedniej,gałka zmiany biegow,
LEWY - 18-04-2007, 07:06
siema ale zainteresowalem sie niem wczesniej niz to przeczytalem i odp mi ten kto go sprzedaje i
"jak pisalem auto nie jest moje jest to aukcja grzecznosciowa, samochod nalerzy do mojego wujka ceni go 3700zl jakie kolwiek pytania prosze kierowac do niego na numer telefonu podany w aukcji
pozdrawiam"
pozdro
Krzyzak - 18-04-2007, 09:24
LEWY napisał/a: | "jak pisalem auto nie jest moje jest to aukcja grzecznosciowa, samochod nalerzy do mojego wujka ceni go 3700zl jakie kolwiek pytania prosze kierowac do niego na numer telefonu podany w aukcji
pozdrawiam" |
mam zasade, ze nie kupuje niczego od analfabetow, ktorzy sadza takie bledy - jak ktos jest na bakier z zasadami pisowni i pieknem jezyka, to podobny brak szacunku jak do ojczystej mowy, przejawia do innych spraw...
Hubeeert - 18-04-2007, 10:16
Krzyzak, przygladnalem sie fotkom. Popieram w 100%.
Zwroccie uwage na syf w kabinie, na to w jakim stanie jest to wszystko. Czy w Starionie da sie wozic ziemniaki luzem? Bo ten tak wyglada niestety....
Z zewnatrz nie lepiej, wszedzie obdarty, brakuje elementow...
Powiem tak - moim zdaniem samochod jest do solidnego remontu i cena 3700 to tzw "myslenie zyczeniowe".
2000 i wielokrotnosc na przywrocenie swietnosci.
truespinmice, jak sadzisz 10000 wystarczy?
Krzyzak - 18-04-2007, 10:31
dawid-kan napisał/a: | sterowanie elektrycznymi szybami po srodku konsoli miedzy siedzeniami...jak w narrowbody...a o ile dobrze widze na drzwiach tez jest przełącznik.... |
teraz obejrzalem fotki - te przelaczniki miedzy siedzeniami moga byc od podgrzewania foteli (Hi/Off/Lo) - bo czesto sa wlasnie tam montowane
Anonymous - 18-04-2007, 12:22
mnie najbardziej ciekawi stan techniczny tego stariona ,bo blacharke i malowanie zawsze można zrobic .a jesli silnik jest padnięty i skrzynia to ...już dużo większy problem
truespinmice - 18-04-2007, 21:19
więc tak:
LEWY napisał/a: | "jak pisalem auto nie jest moje jest to aukcja grzecznosciowa, samochod nalerzy do mojego wujka ceni go 3700zl jakie kolwiek pytania prosze kierowac do niego na numer telefonu podany w aukcji
pozdrawiam" |
jota w jotę - odpisał mi to samo
dawid-kan napisał/a: | tez uwazam ze to nie wersja USA ....przemawia za tym brak halogenow dalekosieznych,elektrycznych lusterek i licznik wyskalowany w km......do tego jakos dziwnie wyskładany ten starion...jakby z kilku modeli... sterowanie elektrycznymi szybami po srodku konsoli miedzy siedzeniami...jak w narrowbody...a o ile dobrze widze na drzwiach tez jest przełącznik.... ...szkoda ze nie ma zdjęcia drzwi kierowcy.....bo by było jasne... wloty w wywietrznikach poniedzy drzwiami i tylną szybą tez chyba ze starszego modelu...:D do tego nieorginalny spojler z przodu , boczki listwy przedniej,gałka zmiany biegow, |
dawid tu wypisał prawie wszystko.......wygląda jak składany z różnych wersji, wiele rzeczy do siebie nie pasuje (co do modelu i rocznika)
Hubeeert napisał/a: | truespinmice, jak sadzisz 10000 wystarczy? |
będzie w sam raz wszystko zależy od stanu, ale nigdy nie jestem złej myśli.
Myśle , że z tej sumy zostanie jeszcze na pierwsze tankowanie
Krzyzak napisał/a: | te przelaczniki miedzy siedzeniami moga byc od podgrzewania foteli (Hi/Off/Lo) - bo czesto sa wlasnie tam montowane |
w Starionie nie było takiego bajeru...
damianrally napisał/a: | mnie najbardziej ciekawi stan techniczny tego stariona ,bo blacharke i malowanie zawsze można zrobic .a jesli silnik jest padnięty i skrzynia to ...już dużo większy problem |
pomęcze jeszcze gość przez maila, bo nie chce mi się dzwonić do niego żeby opowiedział mi jakie to fajne auto.
Poczekamy zobaczymy co z tego będzie
Jakby zszedł poniżej 3000zł to...........wezmę pożyczkę od szefa
ps. niewiem czy się wam chwaliłem , ale jechałem w Wielki Piątek 3000GT VR4
ps2. a dziś "robiłem" evo 9
Anonymous - 18-04-2007, 22:02
ja jutro postaram sie zadzwonić, zobaczymy jakie to superlatywy opowie mi aktualny własciciel
macia - 18-04-2007, 23:04
Krzyzak napisał/a: | jak ktos jest na bakier z zasadami pisowni i pieknem jezyka, to podobny brak szacunku jak do ojczystej mowy, przejawia do innych spraw... |
100% zgoda. Jest jednak jeden problem: wielu z forumowiczów też chyba kilka lekcji ortografii i gramatyki opuściło... Może jednak nie generalizujmy
Anonymous - 19-04-2007, 22:06
i jak ....ktos sie cos wiecej dowiedział...na temat tych trzech diamentów.........
[ Dodano: 19-04-2007, 22:08 ]
jesli nie to jutro sam zadzwonie........ jesli silnik i skrzynia jest ok. ....to cena 3000zł. nie jest zła.......
macia - 19-04-2007, 22:35
Na pewno truespinmice już coś kombinuje...
|
|
|