Pajero III - Pajero III dziwnie falowanie obrotów
Julo78xxx - 09-12-2020, 20:24 Temat postu: Pajero III dziwnie falowanie obrotów Witam panowie pomocy może ktoś miał podobna sytuacje pajero 3.2d chodziło idealnie od marca tego roku kiedy było u pana Zbyszka na wymianę układu wlewu paliwo dziś natomiast po powrocie z pracy i ponownym wyjeździe do miasta poczułem falowanie obrotów silnik miał inny warkot niż zazwyczaj i po wrzuceniu w automacie na d poczułem delikatne szarpnięcie może ktoś coś wie dziękuje pozdrawiam
zbyszekm2 - 22-12-2020, 15:31 Temat postu: Re: Pajero III dziwnie falowanie obrotów
Julo78xxx napisał/a: | Witam panowie pomocy może ktoś miał podobna sytuacje pajero 3.2d chodziło idealnie od marca tego roku kiedy było u pana Zbyszka na wymianę układu wlewu paliwo dziś natomiast po powrocie z pracy i ponownym wyjeździe do miasta poczułem falowanie obrotów silnik miał inny warkot niż zazwyczaj i po wrzuceniu w automacie na d poczułem delikatne szarpnięcie może ktoś coś wie dziękuje pozdrawiam |
Nie dostaje paliwa, zapchany filtr paliwa, uszkodzony CTV, lub jeszcze kilka możliwych innych rzeczy
|
|
|