Archiwum - [Cari 1.9DI-D] Prosze o pomoc w ocenie Cari z Lublina.
Anonymous - 17-04-2007, 21:13 Temat postu: [Cari 1.9DI-D] Prosze o pomoc w ocenie Cari z Lublina. Upatrzyłem sobie taką na następce mojej dotychczasowej:
Cari
Prosze o pomoc w ocenie,a może ktoś ją już oglądał?Z góry dzięki!!
Rafal_Szczecin - 17-04-2007, 21:29
rozmawialem juz z gosciem na temat tego auta, nie wie dlaczego listwy na przedmim i tylnim zderzaku nie sa w kolorze nadwozia ( a powinny byc ) do tego na pierwszym zdjeciu wydaje sie ze drzwi pasazera zarowno przednie jak i tylnie maja wgniecenia, lecz to tylko zludzenie.
auto bylo uderzone w tylni prawy naroznik ( tak mowi wlasciciel, dlatego chyba nie ma napisu mitsubishi ) . wlasciciel auta ma mi doslac fotki, tak wiec czekam na nie
aha auto od maja w polsce, podobno gosc je sam sprowadzil .
Anonymous - 01-05-2007, 09:51
Na pewno listwy na zderzakach powinny być w kolorze nadwozia??
Po moich obserwacjach wynika że listwy były malowane tylko w najbogatszych wersjach.
A sam samochód wygląda na zadbany. Widać że był jeżdżony (spory przebieg) ale jednocześnie ktoś na niego chuchał (a może tylko sprowadzający). Na pewno warto pojechać i zobaczyć.
Anonymous - 01-05-2007, 11:32
vostel napisał/a: | Na pewno listwy na zderzakach powinny być w kolorze nadwozia??
Po moich obserwacjach wynika że listwy były malowane tylko w najbogatszych wersjach.
|
listwy wcale ne musza byc w kolorze ale w tym przypadku patrzac na listwy boczne, klamki i lusterka w kolorze sa spore szanse ze powinny byc pod kolor.
slawek st - 01-05-2007, 18:46
Mam DiD+ (130 kM) z 2003 roku wersja Sport. Listwy na drzwiach i zderzakach oraz lusterka są czarne, na listwach tylnych drzwi napis sport. Dodatkowo są wysoko-ciśnieniowe spryskiwacze reflektorów, skóra. Też nie wiem od czego zależy kolor listw. W opisywanym, przypadku wyglada na to że wymieniono oba zderzaki. Przy tym przebiegu warto zobaczyć okolice turbiny i zaworu regulującego doładowanie czy nie ma wycieków oleju. Pozdrawiam.
|
|
|