To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Problemy techniczne - Militec - 1 czy ktos uzywa?

Pawel`85 - 18-04-2007, 14:38
Temat postu: Militec - 1 czy ktos uzywa?
Dowiedzialem sie wczoraj ze istnieje takie ustrojstwo jak militec, podobno jest to calkiem konkretnu preparat.
Polecam wiec lekturke i pytam czy ktos tego uzywa i co o tym sadzicie.

http://www.akson.pabianice.pl/miltec_opis.html

turek61 - 18-04-2007, 19:56

Paweł nie wiem po co tworzysz nowy temat skoro pytasz o to samo tu:
http://www.mitsubishi-gra...p=148042#148042

wojmi1 - 20-04-2007, 14:45

do nowych silnikow ok a do kazdego uzywanego podobnie jak ceramizer gówno w dodatku niebezpieczne dla silnika
Anonymous - 24-04-2007, 20:12

czyli uważasz wojmi ze ten ceramizer to shit?? wlasnie sie napalalem na niego bo kolega robil jakies doswiadczneia ze swoim golfem inamaiwal mnie na to ze lepiej bedzie silnik cgodzil itd
Pawel`85 - 24-04-2007, 20:21

ja zalałem Militeca i jestem zadowolony.silnik ciszej chodzi i moim zdaniem trochę lepiej
stanik - 24-04-2007, 20:21

co do Ceramizera, to jak ktos jest chetny zastosowac to u siebie, to mam taki w domu nieuzywany (napalilem sie tez po postach na forum) ale zanim przyszedl to doszedlem do wniosku ze mi to nie potrzebne :) . Takze co do ceny sie dogadam, tak zeby wilk byl syty i owca cala (np 50% ceny z allegro - towar jak mowie, nieuzywany, choc samo pudelko jest kartonowe i mozna otworzyc, ale takie juz przychodzi z allegro, strzykawka w kazdym razie nie ruszona :) )

Pozdrawiam

kamilek - 24-04-2007, 21:19

stanik napisał/a:
co do Ceramizera, to jak ktos jest chetny zastosowac to u siebie, to mam taki w domu nieuzywany (napalilem sie tez po postach na forum) ale zanim przyszedl to doszedlem do wniosku ze mi to nie potrzebne :) . Takze co do ceny sie dogadam, tak zeby wilk byl syty i owca cala (np 50% ceny z allegro - towar jak mowie, nieuzywany, choc samo pudelko jest kartonowe i mozna otworzyc, ale takie juz przychodzi z allegro, strzykawka w kazdym razie nie ruszona :) )

Pozdrawiam

Już nieaktualne :mrgreen:

Hugo - 24-04-2007, 22:26

Gabek_82 napisał/a:
wlasnie sie napalalem na niego bo kolega robil jakies doswiadczneia ze swoim golfem inamaiwal mnie na to ze lepiej bedzie silnik cgodzil itd
Spala olej? Jak nie to po co to wlewać i eksperymentować?
Pawel`85 - 25-04-2007, 22:10

no niestety moj spalal olej i to calkiem sporo bede musial wymienic uszczelki na zaworach itp ale wpierw zobacze czy ten militec cos na to poradzi
Krzyzak - 26-04-2007, 10:02

Pawel`85 napisał/a:
wpierw zobacze czy ten militec cos na to poradzi

na pewno nie - nawet nie do tego ma sluzyc; generalnie to preparat zmniejszajacy tarcie miedzy el. metalowymi

Pawel`85 - 26-04-2007, 22:09

Krzyzak a powiedz tak off topic ile twoj galant ma koniomocy?
tomusn - 27-04-2007, 07:49

na uszczelnienie jest preparat STP (chyba) Engine Treatment albo Stop Smoke, też uszczelnia pono...