To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Mitsubishi Trójmiasto - Pomorskie - Serwis w Elblagu

Anonymous - 19-04-2007, 21:27
Temat postu: Serwis w Elblagu
Witajcie po dluzszej mojej nieobecnosci.
Zakladam nowy temat odnosnie ASO Mitsu w Elblagu.

Jak narazie moje wrazenie jest pozytywne, szybko, fachowo ( mam nadzieje ) i tanio.

Robilem w mojej Sigmie rozrzad, wymiana simmeringow walu korbowego i walkow rozrzadu, wymiana paskow wielorowkowych i napinaczy, diagnostyka ABS, kontrola calego samochodu ( sciezka diagnostyczna ) wymiana oleju i filtrow.

Samochod postawilem o 8 rano w poniedzialek i odebralem o 8 rano w srode.
Dostalem na ten czas samochod zastepczy gratis.

Cala impreza kosztowala mnie 1260 PLN.

Tak wiec panowie jak by co to polecam serwis w Elblagu :)

Pozdrawiam i do spotu ;)

Anonymous - 19-04-2007, 21:39

a ja mam prośbę podaj mi jakieś numery kontaktowe do nich bo wcześniej chciałbym ich wypytać za ile mi część (silniczek krokowy) zorganizują do mojego miśka no i będę myślał co dalej...
Hubeeert - 20-04-2007, 01:52

andrzej_133 napisał/a:
a ja mam prośbę podaj mi jakieś numery kontaktowe do nich bo wcześniej chciałbym ich wypytać za ile mi część (silniczek krokowy) zorganizują do mojego miśka no i będę myślał co dalej...

Tylko usiadz zanim zapytasz i mocno trzymaj sie krzesla sluchajac odpowiedzi. Pamietaj - szok moze zabic. :)

Poszukaj uzywki - taka dobra rada.

Anonymous - 20-04-2007, 08:43

andrzej_133 napisał/a:

AGROMAX"
Autoryzowany Dealer Mitsubishi Motors
Elbląg, Władysławowo 67/11
82-300 Elbląg
tel : (055) 232 81 58
NIP: 578-001-64-49
REGON: 170322849
e-mail : salon@mitsubishi.elblag.pl

Ja takze ich polecam.

Anonymous - 26-04-2007, 10:09

a ja ich nie polecam;) probowali mi wcisnac czesci za 2500zl. kiedy tak naprawde okazalo sie ze nie bylo to potrzebne -> gdyz przyczyna lezala zupelnie gdzie indziej;)

nie dosc ze probowali naciagnac to jeszcze wzieli za te porade sporo kasy:)

Anonymous - 10-05-2007, 16:29

zdecydowanie nie polecam. za wymiane jednej fajki w ukladzie zaplonowym i swiecy tez jednej sztuki zaplacilem 360 zl. za sama robocizne licza 122zl za godzine i nie wazne czy stoisz 5 min czy 60 . u mnie naprawa trwala 25 min i skasowali za cala godzine, szczyt hamstwa i rozpusty. polecam inne warsztaty a ten omijac z daleka , chyba ze sie w portfelu przelewa. a inny przyklad za ustawienie zbieznosci tylnej czyli pokrecenie dwoma srubami 200zl :shock: na grunwaldzkiej za laserowa zbieznosc zaplacilem 50zl .prawie to samo ale prawie robi wielka roznice
Anonymous - 11-05-2007, 22:11
Temat postu: Re: Serwis w Elblagu
scandik napisał/a:
Witajcie po dluzszej mojej nieobecnosci.
Zakladam nowy temat odnosnie ASO Mitsu w Elblagu.

Jak narazie moje wrazenie jest pozytywne, szybko, fachowo ( mam nadzieje ) i tanio.

Robilem w mojej Sigmie rozrzad, wymiana simmeringow walu korbowego i walkow rozrzadu, wymiana paskow wielorowkowych i napinaczy, diagnostyka ABS, kontrola calego samochodu ( sciezka diagnostyczna ) wymiana oleju i filtrow.

Samochod postawilem o 8 rano w poniedzialek i odebralem o 8 rano w srode.
Dostalem na ten czas samochod zastepczy gratis.

Cala impreza kosztowala mnie 1260 PLN.

Tak wiec panowie jak by co to polecam serwis w Elblagu :)

Pozdrawiam i do spotu ;)

[ Dodano: 11-05-2007, 22:12 ]
Scandik podaj adres tego ASO to chętnie się do nich wybiorę.

[ Dodano: 11-05-2007, 22:18 ]
Jeśli to jest Agromax to jestem w trakcie rozmów z gościem na temat zniżek dla mitsumaniaków. Gościu chciał wiedzieć jaka jest ilość osób w Elblągu i jakie posiadamy marki pojazdów. Myślę że jak już coś wywalczę to każdy z was mógłby otrzymać zniżki za okazaniem karty klubowej.

Anonymous - 29-08-2007, 11:19

Także mieszkam w Elblągu taka zniżka to chyba dobry pomysł,tylko ilu nas jest z yum gorzej.Pozdrawiam
Anonymous - 29-08-2007, 17:07

Portos33 napisał/a:
Także mieszkam w Elblągu taka zniżka to chyba dobry pomysł,tylko ilu nas jest z yum gorzej.Pozdrawiam

Jest nas za mało aby negocjowaćceny. Jak będzie nas więcej to napewno do nich podjadę i ponegocjujemy.

Mariusz4 - 30-03-2010, 21:01

Agromax -Elblag
Outlander II 2.2
wykonali:
- obsługa techniczna 20 tys km(+ filtr oleju + kabinowy)
- przegląd powłoki lakierniczej
- klimatyzacja odkażanie

za w/w czynności/części zapłaciłem 695 zl (olej miałem swój).

dodatkowo wgrano nowy soft do sterowania turbina. czas spędzony w serwisie - 3 godz. auto zostało umyte.

pozdrawiam,
Mariusz