To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Colt - Ogólne - [CJ0 96-02] CJ0 w Tvn Turbo

Anonymous - 22-04-2007, 14:56
Temat postu: [CJ0 96-02] CJ0 w Tvn Turbo
W końcu moglem colcika w TV zobaczyc i posłuchac co mowia o nim ludzie z branży.
Tak wiec podsumowali colcika dobrze: dobry silnik i zawieszenie, tylko szkoda ze wybrali Nissana Almere ze niby lepiej sie prowadzi...Za mało sie colcikowi przyjzeli wg mnie.
Colcik miał 219 tys to go odrazu skreslilo mimo ze serwisowany w ASO ten egzemplarz chyba nawet byl tu na forum oceniany w dziale Chcę Kupić.

Anonymous - 22-04-2007, 17:43

Wg mnie o colcie praktycznie nic nie mowili,panna ktora kupywala auto byla malo rozgarnieta i nie potrafila jezdzic i na tym skupiala sie cala rozmowa w programie. :)
Ja akurat uwazam ze almera n15 - 100% japan, to bylo najlepsze autko sposrod przedstawionych w programie.
Pozdrawiam

Anonymous - 22-04-2007, 18:54

Pozostałe tez były 100% Japan, gdyby colt mial ze 140tys a almera byla 3D to moglby miec szanse wtedy.
Anonymous - 22-04-2007, 21:23

Punto bylo japan? :)
Ten CJO to pewnie nigdy europy nie opuscil.One chyba w Holandi byly robione, tak jak Carismy. :wink:

Anonymous - 22-04-2007, 22:22

cimon102 napisał/a:
Punto bylo japan? :)
Ten CJO to pewnie nigdy europy nie opuscil.One chyba w Holandi byly robione, tak jak Carismy. :wink:

Chyba o Punto nie musialem juz wspominac w programie tez zostal pominiety :)
Chyba żartujesz CJ0 to 100% Japończyk no kurde były posiadacz tego nie wie :mrgreen:

Hubeeert - 22-04-2007, 23:10

karolkk84 napisał/a:
Chyba żartujesz CJ0 to 100% Japończyk no kurde były posiadacz tego nie wie :mrgreen:
Cicho bo sie zorientuje co zrobil. :D Ktos mu wmowil ze OPEL to japonska marka :D
Marcin-Krak - 22-04-2007, 23:14

karolkk84 napisał/a:
W końcu moglem colcika w TV zobaczyc i posłuchac co mowia o nim ludzie z branży.

Też bym se oglądnął i posłuchał :wink: Napisze mi jakiś dobry ludź kiedy będzie powtórka - bo ja nie umiem cztać programu TV :badgrin:

A to Opel nie jest japoński :?: :roll:

Hubeeert - 22-04-2007, 23:24

Marcin-Krak napisał/a:
A to Opel nie jest japoński :?: :roll:
Nie wiem - wiem, ze najslabsza ASTRA G (1,4 82KM) dolozyla kilku japonczykom na Bemowie ;-)
-> KLIK NA MNIE

Anonymous - 22-04-2007, 23:44

Hubeeert napisał/a:
Nie wiem - wiem, ze najslabsza ASTRA G (1,4 82KM) dolozyla kilku japonczykom na Bemowie
-> KLIK NA MNIE

Bo liczy sie łacznik miedzy autem a kierą :twisted:

Marcin-Krak napisał/a:
Też bym se oglądnął i posłuchał Napisze mi jakiś dobry ludź kiedy będzie powtórka

Program bedzie w poniedziałek 23.04.2007 godz 12.00 i 21.45

Anonymous - 23-04-2007, 22:15

Wlasnie ogladam ten odcinek, colta pokazali jako pierwszego, niestety ludziom z TVN Turbo nie chcialo sie za bardzo poszukac informacji o tym aucie, sam prowadzacy nie wykazal sie za duza wiedza o nim, jedynie co powiedzieli to ze model zadbany i "dobrze" wyposazony (1xairbag abs wspomaganie i chyba nic wiecej) no i duzy przebieg bo 219k, ale prowadzacy powiedzial ze jak zadbany silnik i zawieszenie to bez problemu mozna 500k jezdzic bo to mitsu, ech spodziewalem sie ze dowiem sie czegos ciekawego o swoim aucie :-(
karolgt - 26-04-2007, 13:02

Wlasnie jest powtorka na tvn turbo!!

[ Dodano: 26-04-2007, 13:22 ]
no nie powiedzieli zle, tylko o ten przebig sie czepiala, mogli go przekrecic to by wziela :D

Anonymous - 16-05-2007, 10:59

To ja sie przyznam :p zaraz po nakreceniu tego programu zostalem szczesliwym nabywca tego colcika :) ostatnie sceny byly krecone juz pod moim domem.

co do colta fakt, ze przebieg duzy ale wszystki moje auta mialy duzy przebieg przynajmniej wiem ze jest prawdziwy ;) jezdze nim miesiac i jak narazie jestem zachwycony. Dostalem faktury z przegladu bylem w serwisie sprawdzilem :) jak narazie nie mam do czego sie przyczepic oprocz kilku miejsc do poprawek lakierniczych