To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Outlander I Ogólne - Outlander TURBO - IGŁA - kto chętny

Danielson - 28-01-2022, 15:07
Temat postu: Outlander TURBO - IGŁA - kto chętny
Witam Panowie,

Dwa słowa. Ja swojego OIT już miałem, chyba wrócił na forum z powrotem.
Dziś jednak miałem okazję widzieć coś niesamowitego. Jestem aktualnie w Grecji i poznałem człowieka, który pokazał mi w garażu swojego OIT 2005. Starszy człowiek - kolekcjoner.

Auto igła - 116 tyś przebiegu, piękny - jak nowy.
Powiedział mi, że być może w tym roku będzie chciał sprzedawać te swoje samochody (bo ma ich jeszcze kilka)...

Jak go zapytałem ile będzie za niego chciał, to powiedział że sam nie wie, ale pewnie ze 12 k€.
Cena w PL kosmos, ale uwierzcie mi że jak sam miałem OIT i byłem mozno zainteresowany tematem to znałem stany jeżdzących w PL.

Czy myślicie, że jest w ogóle ktoś kto byłby zainteresowany taką ceną i takim samochodem ?

Ps. to żaden Fake- pytałem Pana czy mogę zrobić zdjęcia, ale nie pozwolił.

Mam do niego kontakt i gdyby ktoś na poważnie chciał i szukał auta które naprawdę jest "piękne" to wiem gdzie stoi.

Pzdr
Danielson

Bzyk_R1 - 28-01-2022, 16:06

Będzie na ogłoszeniu to zobaczymy jakie będzie zainteresowanie.
Danielson - 28-01-2022, 16:10

Bzyk_R1 napisał/a:
Będzie na ogłoszeniu to zobaczymy jakie będzie zainteresowanie.

Wyjaśnienie:
ja się nie zajmuję handlowaniem samochodami. Jestem tu w innej sprawie a rozmowa o OIT z Panem i to, że pokazał mi garaż wyszła przez kompletny przypadek.
Nie będę go kupował ani sprowadzał. Po prostu luźno porozmawiałem z Panem o jego hobby i zapytałem o wartość. Tylko tyle - nie ma co się doszukiwać jakiś ideologii.

best_x_treme - 29-01-2022, 17:47

I don't think anybody will be interested at that price. When I was looking for a car at the end of last year, I saw some crazy asking price like this in Spain and Portugal, both around 12K euro. Here is the Portugal ad, no surprize is still unsold: https://auto.sapo.pt/carros/Mitsubishi-Outlander-Turbo-2453315
Bzyk_R1 - 29-01-2022, 21:33

Przy takiej cenie to chociaż mógłby być w oryginale a ten był rozbity z tyłu. Ciekawe jak reszta elementów.