To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Outlander Ogólne - Fotki nowego Outlandera w warunkach bojowych ;-)

Hubeeert - 22-04-2007, 20:33
Temat postu: Fotki nowego Outlandera w warunkach bojowych ;-)
michal na www.subaru.pl/forum napisał/a:
Dla mnie nowy Outlander jest rewelacyjny. Jeden z najbardziej udanych samochodo Mitsu ostatnich lat (szkode, ze napedy nie sa choc w czesci podobne do Foresterowych).
Chcialem kupic takiego "zonie", ale sie wyprowadzila i mam teraz klopot, bo nie wiem jak umotywowac sobie zakup tego auta :(

Zalaczam kilka fotek :)

zrodlo: http://subaru.pl/forum/viewtopic.php?t=110632

Anonymous - 22-04-2007, 21:20

Hm........wczesniej Outlander byl zupelnie inny od reszty bandy mitsuaut.Mi sie to podobalo ze mial odmienna stylistyke, takie autko ze smakiem, a te nowe bedzie takie samo jak reszta, takie lagodne pajero.Mi sie stare bardziej podobalo.Pozdrawiam
Anonymous - 22-04-2007, 23:50

Hubeeert napisał/a:
Chcialem kupic takiego "zonie", ale sie wyprowadzila i mam teraz klopot, bo nie wiem jak umotywowac sobie zakup tego auta

Chce mieć taki kłopot :roll: bo bardzo mi sie podoba to autko w przeciwienstwie do poprzedniego modelu.

Anonymous - 23-04-2007, 08:18

cimon102 napisał/a:
Hm........wczesniej Outlander byl zupelnie inny od reszty bandy mitsuaut.Mi sie to podobalo ze mial odmienna stylistyke, takie autko ze smakiem, a te nowe bedzie takie samo jak reszta, takie lagodne pajero.Mi sie stare bardziej podobalo.Pozdrawiam

Mam takie samo zdanie - poprzedni był z charakterem - jak galant rekinek, przynajmniej jeśli chodzi o stylistykę.

Gene - 23-04-2007, 08:31

Eeech a mi sie ani pierwszy ani drugi nie podoba, nie ulega natomiast watpliwosci, ze nowy jest dopracowanym stylistycznie autem, trzymajacym linie marki. Jest to dla mnie calkowicie uzasadnione dzialanie i w tej kwesti nie bede sie spieral.
Pewnie nie wszyscy pamietaja ale Japonczycy jeszcze do niedawna kuleli z design'em aut. Moze akurat Mitsubishi jakos sobie radzila ale inni gorzej wypadali.

Anonymous - 23-04-2007, 09:17

za drogiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :D
tomekrvf - 24-04-2007, 13:18