To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Pajero III - Prędkościomierz - naprawa Szczecin

pantonik1 - 16-03-2022, 00:15
Temat postu: Prędkościomierz - naprawa Szczecin
Witam kolegów i koleżanki. Przestał działać prędkościomierz w Pajero 3 3.2 z 2006r. Potrzebuję mechanika w Szczecinie (okolice), który by się tego podjął. Jestem w innym kierunku kształcony i nie chciałbym zrobić czegoś, co się już później nie poskłada. Piotrek
zbyszekm2 - 16-03-2022, 08:37
Temat postu: Re: Prędkościomierz - naprawa Szczecin
pantonik1 napisał/a:
Witam kolegów i koleżanki. Przestał działać prędkościomierz w Pajero 3 3.2 z 2006r. Potrzebuję mechanika w Szczecinie (okolice), który by się tego podjął. Jestem w innym kierunku kształcony i nie chciałbym zrobić czegoś, co się już później nie poskłada. Piotrek

Przestał działac nagle czy coś robiłeś przy nim? Czy moze coś robiłeś przy reduktorze?

pantonik1 - 16-03-2022, 13:29
Temat postu: działa :-)
Zobacz Zbyszku: napisałem na forum i dzisiaj już działał :-) Pewnie się przestraszył, że go będę robił! Lecz pewnie i tak w przyszłości będę go musiał naprawiać, bo skoro raz się przytrafiło to pewnie później i drugi i trzeci raz się przytrafi :-) Wcześniej go nie naprawiałem (wcześniejszy właściciel też nic nie wspominał - zresztą, o wielu rzeczach niestety nie wspomniał. Przy reduktorze też nic nie robiłem. Wymieniłem olej w silniku i dolałem trochę do skrzyni (ok 700ml).