To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Chcę kupić ASX! - ASX 2010

d331 - 23-03-2022, 10:57
Temat postu: ASX 2010
Cześć, na samym wstępie chciałbym przywitać się na forum :)

Chciałbym poznać Waszą opinie odnośnie tego ogłoszenia:Mitsubishi ASX 2010 .

Szukam wyższego auta, w budżecie do około 35tys. Nie interesuje mnie raczej diesel, celuje głównie w benzynie, ewentualnie b+g. Z tego co wyczytałem, silnik 1.6 w ASX faktycznie jest bezawaryjny, może nie jest to demon szybkości, ale coś za coś.

Czy na etapie samego ogłoszenia można powiedzieć coś o aucie? Warto jechać i je oglądać? Na co ewentualnie zwrócić uwagę?

Pozdrawiam!

pitt63 - 23-03-2022, 11:41

Skoro trafiłeś tutaj to zapewne wiesz jakim elementom się przyjrzeć przy zakupie ASX-a. Auto z ogłoszenia, które zamieściłeś moim zdaniem wygląda nie źle. Cena jest jak najbardziej atrakcyjna. Trudno jednak oceniać samochód po zdjęciach i opisie handlarza. Jeżeli jednak jest tak jak w opisie, to warto się tym autem zainteresować. Jednym zdaniem ja bym brał z uwagi na stan techniczny, przebieg i historię serwisową (do weryfikacji). Opony wielosezonowe mam identyczne i spisują się świetnie. Tutaj są z roku 2019 więc w miarę świeże.
d331 - 24-03-2022, 22:25

pitt63 napisał/a:
Skoro trafiłeś tutaj to zapewne wiesz jakim elementom się przyjrzeć przy zakupie ASX-a. Auto z ogłoszenia, które zamieściłeś moim zdaniem wygląda nie źle. Cena jest jak najbardziej atrakcyjna. Trudno jednak oceniać samochód po zdjęciach i opisie handlarza. Jeżeli jednak jest tak jak w opisie, to warto się tym autem zainteresować. Jednym zdaniem ja bym brał z uwagi na stan techniczny, przebieg i historię serwisową (do weryfikacji). Opony wielosezonowe mam identyczne i spisują się świetnie. Tutaj są z roku 2019 więc w miarę świeże.

Dzięki za odpowiedz. Niestety nie dodzwonilem się już, a auto znikło po godz. 17 z portalu. Poszło w 15h :)