To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Pajero III - Blokuje koła i sam hamuje

Cziken994 - 05-07-2022, 18:29
Temat postu: Blokuje koła i sam hamuje
Witam, mam problem w Pajero 3 3.2did 2002 rok, mianowicie zalalem tak miska, że dostała się woda do skrzyni automatycznej i reduktora. Wymieniłem dynamicznie olej w skrzyni i olej w reduktorze, lecz jest problem czasami blokuje mi wszystkie koła jak jadę po asfalcie i sam hamuje do 0. Później nawet nie mogę ruszyć do przodu tylko trzeba zgasić i jeszcze raz odpalic. Wie ktoś może czy to będzie wina skrzyni czy reduktora? Dodam że wczoraj mrugała mi ta kontrolka od nepedow po środku ( chyba reduktor).

[ Dodano: 07-07-2022, 00:02 ]
Możliwe że to wina absu? Wywaliło 8 błędów.

zbyszekm2 - 08-07-2022, 11:27
Temat postu: Re: Blokuje koła i sam hamuje
Cziken994 napisał/a:
Witam, mam problem w Pajero 3 3.2did 2002 rok, mianowicie zalalem tak miska, że dostała się woda do skrzyni automatycznej i reduktora. Wymieniłem dynamicznie olej w skrzyni i olej w reduktorze, lecz jest problem czasami blokuje mi wszystkie koła jak jadę po asfalcie i sam hamuje do 0. Później nawet nie mogę ruszyć do przodu tylko trzeba zgasić i jeszcze raz odpalic. Wie ktoś może czy to będzie wina skrzyni czy reduktora? Dodam że wczoraj mrugała mi ta kontrolka od nepedow po środku ( chyba reduktor).

[ Dodano: 07-07-2022, 00:02 ]
Możliwe że to wina absu? Wywaliło 8 błędów.

zadzwon do mnie 602673905