Pajero III - Blokuje koła i sam hamuje
Cziken994 - 05-07-2022, 18:29 Temat postu: Blokuje koła i sam hamuje Witam, mam problem w Pajero 3 3.2did 2002 rok, mianowicie zalalem tak miska, że dostała się woda do skrzyni automatycznej i reduktora. Wymieniłem dynamicznie olej w skrzyni i olej w reduktorze, lecz jest problem czasami blokuje mi wszystkie koła jak jadę po asfalcie i sam hamuje do 0. Później nawet nie mogę ruszyć do przodu tylko trzeba zgasić i jeszcze raz odpalic. Wie ktoś może czy to będzie wina skrzyni czy reduktora? Dodam że wczoraj mrugała mi ta kontrolka od nepedow po środku ( chyba reduktor).
[ Dodano: 07-07-2022, 00:02 ]
Możliwe że to wina absu? Wywaliło 8 błędów.
zbyszekm2 - 08-07-2022, 11:27 Temat postu: Re: Blokuje koła i sam hamuje
Cziken994 napisał/a: | Witam, mam problem w Pajero 3 3.2did 2002 rok, mianowicie zalalem tak miska, że dostała się woda do skrzyni automatycznej i reduktora. Wymieniłem dynamicznie olej w skrzyni i olej w reduktorze, lecz jest problem czasami blokuje mi wszystkie koła jak jadę po asfalcie i sam hamuje do 0. Później nawet nie mogę ruszyć do przodu tylko trzeba zgasić i jeszcze raz odpalic. Wie ktoś może czy to będzie wina skrzyni czy reduktora? Dodam że wczoraj mrugała mi ta kontrolka od nepedow po środku ( chyba reduktor).
[ Dodano: 07-07-2022, 00:02 ]
Możliwe że to wina absu? Wywaliło 8 błędów. |
zadzwon do mnie 602673905
|
|
|