Outlander I Ogólne - Kedra uszczelka plastikowych osłon nadkoli.
Neko - 13-08-2022, 20:39 Temat postu: Kedra uszczelka plastikowych osłon nadkoli. Witam. Jestem Tomek i jestem tu nowy. Dotychczas jeździłem konkurencją i przerobiłem kilka modeli Subaru. Po ostatnim romansie z ej255 postanowiłem zapoznać się bliżej z 4G63 i nabyłem Outlandera turbo. Ogarniam auto mechanicznie ale wygląd, wiadomo, też ważny temat.
Wracając do sedna- przejrzałem internet, forum też, choć szukają nie pomaga...
Tak jak w temacie - czy może ktoś z szanownego grona posiadaczy turbo lotów ma wiedzę, czy i gdzie można nabyć tzw. kedre, uszczelkę tylnych plastikowych nakładek nadkoli.
Z góry dziękuję za zainteresowanie i ewentualną pomoc.
Pozdrawiam, Tomek.
Bzyk_R1 - 14-08-2022, 08:50
Cześć.
Jest dostępne kilka rodzajów kedry na allegro i z tego co pamiętam to jeszcze była na epajero. Najważniejsze to dobrać wielkość i ten sam przekrój. Pamiętam że nadawała się od Pajero, od chyba galanta i czegoś jeszcze
Neko - 14-08-2022, 16:29
Bzyk_R1 napisał/a: | Cześć.
Jest dostępne kilka rodzajów kedry na allegro i z tego co pamiętam to jeszcze była na epajero. Najważniejsze to dobrać wielkość i ten sam przekrój. Pamiętam że nadawała się od Pajero, od chyba galanta i czegoś jeszcze |
Dzięki za odpowiedź, przejrzałem i właśnie te z Pajero wyglądają podobnie. Pozdrawiam.
|
|
|