To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

ASX Ogólne - Subwoofer box

Przemek87dk - 03-11-2022, 21:35
Temat postu: Subwoofer box
Witam zastanawiam sie nad zamontowaniem subwoofera w prawym nadkolu ktore widzialem na allegro i nie tylko. Czy ktos z was mial z tym stycznosc? Czy to dobry pomysl? Fajnie bo nie bedzie zabierac miejsca w bagazniku. A moze ktos ma dojscie kto to produkuje? Moze z chin ale ciezko znalezc. Bede wdzieczny za opinie. Dziekuje
https://allegro.pl/oferta/skrzynka-sub-do-mitsubishi-asx-wybor-subwooferow-7274053300

ptaku94 - 02-03-2023, 07:29

Cześć, ja mam coś takiego u siebie w bagażniku, jak będę miał chwilę to wyślę Ci zdjęcie jak to wygląda. Niestety obudowa jest dosyć droga (wyniosła mnie więcej niż głośnik basowy, który w niej jest :mrgreen: ) ale nie rezonuje i bas jest bardzo dobrej jakości (oczywiście jak na klasę auta i jego wyciszenie)
Przemek87dk - 02-03-2023, 23:08

Dzięki
ptaku94 - 03-03-2023, 15:04

Tak to u mnie wygląda:
Bagażnik
Subwoofer

Pozdrawiam :)

Przemek87dk - 03-03-2023, 15:25

No spoko to wyglada i na pewno lepiej gra. 👍

[ Dodano: 18-03-2023, 08:41 ]
Kolego wlasnie dostałeś plusa za pomoc. A czy możesz mi napisać tutaj albo pw jak wolisz jaki wzmacniacz i głośnik ile to wyniesie mniej więcej. Chciałbym przednia scenę czyli głośniki z przodu podpiąć też pod wzmacniacz mam wymienione razem z wygluszeniem i w tylnych drzwiach odłączyć bo są fabryczne. No i spiąć to z wzmacniaczem tylko nie wiem jakim i ile kanałowym. Dziękuję za pomoc