To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Outlander I Ogólne - To co potrafi Outlander

Anonymous - 26-04-2007, 11:33
Temat postu: To co potrafi Outlander
Witajcie
jestem nowym na tym forum ale zafascynował mnie ten nowy outlander, bylem na takiem pokazie ala offroad za domem volvo w warszawie na pulawskiej.
To z czy sobie radzil ten samochodzik jest naprawde niestamowite, niczym nie ostepowal Pajero czy L200.
Dodatkowo poniewaz czasami lubie sobie pojezdzic po bezdrozach przegladajac internet trafilem na taka stronke http://tinmansplace.multiply.com/ to niesamowite co mozna pokonac tym Outkiem :) .

Bardzo jestem ciekawy Waszech doswiadczen z jazdy po bezdrozach tym samochodem, jezeli moglibyscie sie podzielic swoimi doswiadczeniami bede bardzo wdzieczny.
Szukam autka i na drogi i na "turystyczny off road" bez extremow, i z tego co widze na tej stronie to ta maszynka swietnie sobie radzi.

Dzieki za opinie
Pozdro
SunFire

Gene - 30-04-2007, 11:47

Witaj, bez przesady tor Mitcaru jest przeznaczony do demonstrowania mozliwosci aut nowych i to w taki stopniu aby ich nie uszkodzic. Gwaratuje Ci, ze Pajero i L200 moga wiecej niz nowy Olek. Nie chce Cie jakos zniechecac bo Outlander to fajurskie autko tylko juz z samej koncepcji nie przeznaczony do jazdy w ciezszym terenie.
Anonymous - 30-04-2007, 21:12
Temat postu: Re: To co potrafi Outlander
SunFire napisał/a:
Witajcie
jestem nowym na tym forum ale zafascynował mnie ten nowy outlander, bylem na takiem pokazie ala offroad za domem volvo w warszawie na pulawskiej.
To z czy sobie radzil ten samochodzik jest naprawde niestamowite, niczym nie ostepowal Pajero czy L200.

No nie jeździli nim po piachu na przykład. W piachu radził sobie, tak na prawdę, tylko L200. Reszta terenu nie była taka trudna.

Anonymous - 08-07-2007, 14:20

no niezle niezle nawet nie wiedziałem jakiego "offroadowca" posiadam hehehe hmm cudze chwalicie swego... hehehe ja to jedynie po polnych drogach go probowałem i spisywał sie rewelacyjnie:D
Bluedog - 28-08-2010, 21:10

wg. mnie jak na crossovera całkiem nieźle
zobaczcie co robią z kolei te Forestery:
http://www.youtube.com/watch?v=tSKKvf5keh0

nasa - 05-01-2011, 21:03

Radzi sobie bardzo dzielnie, ale do aut klasy L200, Pajero, Jeep, Landryna czy Patrol bym raczej nie porównywał.
Może gdyby mój Outek miał mocny silnik i automat... ale z drugiej strony braku reduktora i blokad czy odpowiedniego prześwitu tudzież za długich zwisów nie da się oszukać.
Krótko nim jeżdżę, ale muszę go pochwalić za napęd. Kiedyś przejechałem się RAV4 w podobnych warunkach zimowych i odniosłem mniej zadowalające wrażenie.
Reasumując Outka szkoda ciorać w terenie, bo za ładny i za delikatny. Na codzienne przygody z terenem wystarczy i nie jednego plaskacza zadziwi, ale w offrad się nie nadaje

romero - 06-01-2011, 07:15

nasa napisał/a:
Radzi sobie bardzo dzielnie, ale do aut klasy L200, Pajero, Jeep, Landryna czy Patrol bym raczej nie porównywał.
Może gdyby mój Outek miał mocny silnik i automat... ale z drugiej strony braku reduktora i blokad czy odpowiedniego prześwitu tudzież za długich zwisów nie da się oszukać.
Krótko nim jeżdżę, ale muszę go pochwalić za napęd. Kiedyś przejechałem się RAV4 w podobnych warunkach zimowych i odniosłem mniej zadowalające wrażenie.
Reasumując Outka szkoda ciorać w terenie, bo za ładny i za delikatny. Na codzienne przygody z terenem wystarczy i nie jednego plaskacza zadziwi, ale w offrad się nie nadaje

Święte słowa.Bardzo mi miło,że zakwalifikowałeś ELKĘ do tej elitarnej grupy.Ale taka prawda.Stały napęd to jednak nie to samo co jakieś tam automatycznie załączane LOOKI.
Pozdrawiam.

krecisie - 24-06-2015, 11:10

mój ostatnio przejechał bezproblemowo przez niewielką rzeczkę .. głębokość wody 30cm przez moment 40 może 50cm.. z kolei L200 kolegi brodził w wodzie dwa razy głębszej i wyszedł bez wiekszego problemu