To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Carisma - Ogólne - Czyste istne sku..........!!!! Prosze o pomoc

Anonymous - 27-04-2007, 22:00
Temat postu: Czyste istne sku..........!!!! Prosze o pomoc
Witam serdecznie wszytskich forumowiczów niestety w mojej carismie spodobały sie jakimś debilą moje dekielki z alufelg ze znaczkiem mitsubishi jak bym takiego złapał to bym jaja wokół szyji obwiazał ipowiesił :evil: jestem zły jak diabli
drodzy forumowicze prosze powiedzcie gdzie moge dostac takie dekielki do mitsubishi ewentualnie w jakiej cenie tylko prosze nei piszcie ze ASO bo si enie wypłace pewnie
serdecznie pozdrawiam

Anonymous - 27-04-2007, 22:04

Witam! Moze cos z tego? http://www.allegro.pl/sea...0&category=4087

Pozdrawiam!

Chooper - 27-04-2007, 23:18

a typ felg jaki masz to chyba jutro w teleekspresie pokażą, co nie ?

Ludzie MYŚLEĆ :| :x

Anonymous - 27-04-2007, 23:56

takich dekielkow jest setki i mozna kupic w kazdej dziurze (czyt. mala miejscowosc) w sklepie z tuningowymi akcesoriami plus do tego nalepki lub jesli komus niechce sie dupy ruszac moze kupic na allegro.
saphire - 28-04-2007, 07:16

Ja swoje miałem już mocno obdarte i naklejki miały ze znaczkami bardzo badziewne - widocznie ktoś poprzednikowi zarąbał dekielki i tez coś dorabiał z uniwersalnych - więc parę dni temu zdarłem stary lakier, pomalowałem nowym, narzuciłem na to karminowym diamenciki i klar na wierzch. Fakt że gdybym to robił ponownie to wyszło by mi zapewne dużo lepsze ale i tak jestem zadowolony z efektu końcowego - 3 fotki u mnie na samym końcu w galerii - link w podpisie a dla ułatwienia tak to robiłem:
1. Najpierw zedrzeć stary lakier i przepolerować dekielki
2. Podkład albo szpachlówka + polerowanie na gładko
3. Zakleić taśmą to czego nie chcemy zamalować (u mnie środkowe pierścienie)
4. Malujemy cienko ze 3 warstwy karminowego akrylu na środkowym kółku czekając aż każda wyschnie
5. Wyklejamy taśmą izolacyjną (byle nie papierową bo na brzegach puszcza) trzy diamenty tak by z taśmy powstał znaczek
6. Na wierzch ze 3 cienkie warstwy srebrnego akrylu
7. Odklejamy taśmę z której zrobiliśmy znaczek
8. Na całość ze 3 cienkie warstwy klaru
9 Można delikatnie przepolerować

Matejko - 28-04-2007, 09:06

Cytat:
takich dekielkow jest setki

pewnie nie byloby wrzawy gdyby o te chodzilo, a pewnie chodzi o te zakrywajace tez sruby

saphire - 28-04-2007, 10:14

No pewnie takie jak ja mam właśnie zakrywające otwór piasty i śruby (choć te mam chromowane to jednak wolę mieć dekielki).

Anonymous - 02-05-2007, 08:32

tak wąłsnie chodzi o te dekielki od srub piast i tak brzydko to wyglada ze nei moge patrzec na to a naklejka niestety nic nei daa moze jakis specjalny pomysł na przymocowanie tego jak bym juz kupił tak zebyjuz nikt nie sciagnoł pozdrawiam