Carisma - Ogólne - Czyste istne sku..........!!!! Prosze o pomoc
Anonymous - 27-04-2007, 22:00 Temat postu: Czyste istne sku..........!!!! Prosze o pomoc Witam serdecznie wszytskich forumowiczów niestety w mojej carismie spodobały sie jakimś debilą moje dekielki z alufelg ze znaczkiem mitsubishi jak bym takiego złapał to bym jaja wokół szyji obwiazał ipowiesił jestem zły jak diabli
drodzy forumowicze prosze powiedzcie gdzie moge dostac takie dekielki do mitsubishi ewentualnie w jakiej cenie tylko prosze nei piszcie ze ASO bo si enie wypłace pewnie
serdecznie pozdrawiam
Anonymous - 27-04-2007, 22:04
Witam! Moze cos z tego? http://www.allegro.pl/sea...0&category=4087
Pozdrawiam!
Chooper - 27-04-2007, 23:18
a typ felg jaki masz to chyba jutro w teleekspresie pokażą, co nie ?
Ludzie MYŚLEĆ
Anonymous - 27-04-2007, 23:56
takich dekielkow jest setki i mozna kupic w kazdej dziurze (czyt. mala miejscowosc) w sklepie z tuningowymi akcesoriami plus do tego nalepki lub jesli komus niechce sie dupy ruszac moze kupic na allegro.
saphire - 28-04-2007, 07:16
Ja swoje miałem już mocno obdarte i naklejki miały ze znaczkami bardzo badziewne - widocznie ktoś poprzednikowi zarąbał dekielki i tez coś dorabiał z uniwersalnych - więc parę dni temu zdarłem stary lakier, pomalowałem nowym, narzuciłem na to karminowym diamenciki i klar na wierzch. Fakt że gdybym to robił ponownie to wyszło by mi zapewne dużo lepsze ale i tak jestem zadowolony z efektu końcowego - 3 fotki u mnie na samym końcu w galerii - link w podpisie a dla ułatwienia tak to robiłem:
1. Najpierw zedrzeć stary lakier i przepolerować dekielki
2. Podkład albo szpachlówka + polerowanie na gładko
3. Zakleić taśmą to czego nie chcemy zamalować (u mnie środkowe pierścienie)
4. Malujemy cienko ze 3 warstwy karminowego akrylu na środkowym kółku czekając aż każda wyschnie
5. Wyklejamy taśmą izolacyjną (byle nie papierową bo na brzegach puszcza) trzy diamenty tak by z taśmy powstał znaczek
6. Na wierzch ze 3 cienkie warstwy srebrnego akrylu
7. Odklejamy taśmę z której zrobiliśmy znaczek
8. Na całość ze 3 cienkie warstwy klaru
9 Można delikatnie przepolerować
Matejko - 28-04-2007, 09:06
Cytat: | takich dekielkow jest setki |
pewnie nie byloby wrzawy gdyby o te chodzilo, a pewnie chodzi o te zakrywajace tez sruby
saphire - 28-04-2007, 10:14
No pewnie takie jak ja mam właśnie zakrywające otwór piasty i śruby (choć te mam chromowane to jednak wolę mieć dekielki).
Anonymous - 02-05-2007, 08:32
tak wąłsnie chodzi o te dekielki od srub piast i tak brzydko to wyglada ze nei moge patrzec na to a naklejka niestety nic nei daa moze jakis specjalny pomysł na przymocowanie tego jak bym juz kupił tak zebyjuz nikt nie sciagnoł pozdrawiam
|
|
|