ASX Techniczne - Asx 1.8 hałasowanie po 10 sekundach od odpalenia
art9988 - 06-03-2024, 21:28 Temat postu: Asx 1.8 hałasowanie po 10 sekundach od odpalenia Witam.
Asx 2011 1.8 did
Mam problem z metalicznym dźwiękiem. Po odpaleniu przez chwile jest cisza ale po okolu 5-10 sekundach zaczyna głośno hałasować z okolicy rozrządu. Paski zdjąłem i odpalałem bez osprzętu i problem ten sam. Może tak się objawiać rozrząd czy szukać gdzieś indziej. Czytałem jeden post tutaj i kolega miał coś podobnego. Zmienił rozrząd i nadal był problem. Jakieś pomysły?
Feyro - 28-06-2024, 06:48 Temat postu: Re: Asx 1.8 hałasowanie po 10 sekundach od odpalenia
art9988 napisał/a: | Witam.
Asx 2011 1.8 did
Mam problem z metalicznym dźwiękiem. Po odpaleniu przez chwile jest cisza ale po okolu 5-10 sekundach zaczyna głośno hałasować z okolicy rozrządu. Paski zdjąłem i odpalałem bez osprzętu i problem ten sam. Może tak się objawiać rozrząd czy szukać gdzieś indziej. Czytałem jeden post tutaj i kolega miał coś podobnego. Zmienił rozrząd i nadal był problem. Jakieś pomysły? |
Pompa oleju w obudowie rozrządu. Po nagrzaniu dźwięk powinien ustąpić lub się zmniejszyć.
|
|
|