ASX Techniczne - Oparcie tylnej kanapy
pitt63 - 30-04-2024, 17:29 Temat postu: Oparcie tylnej kanapy Witajcie. Mam pytanie dotyczące przeróbki tylnego oparcia. Chodzi mi kiianowicie o otwór za podłokietnikiem a raczej jego brak. W moim poprzednim ASX z roku 2011 miałem tam otwieraną klapkę i zdecydowanie było to pomocne przy przewożeniu długich przedmiotów. Nie trzeba było składać oparcia żeby coś dłuższego przewieść. Generalnie, to chyba się to nazywa schowek na narty. W obecnym aucie z 2019 roku podłokietnik owszem jest ale nie ma już otwieranej klapki do bagażnika a jest jedynie zaślepka z tworzywa. Usiłowałem sie tam dobrać odchylając tapicerkę z tyłu oparcia i coś mi sie wydaje, że da się wstawić otwieraną klapkę żeby mieć ten schowek na narty. Z kupnem samego oparcia z tym elementem nie ma problemu tylko, czy ktoś to przerabiał? Wiem, że prościej byłoby wymienić całe oparcie, a raczej lewą jego część, ale z tą tapicerką niestety nie występuje na znanych aukcjach. Myślę, że wzór i kolortyka się po prostu zmieniły wraz z liftem.
|
|
|