To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

[96-02]Lancer CK0 - [CK0] Bodykit Lancera CK do "evo" odgrzewanykotlet

Felix12345 - 08-05-2024, 20:32
Temat postu: [CK0] Bodykit Lancera CK do "evo" odgrzewanykotlet
Witam,
Jestem tu nowy i mam nadzieję, że umieściłem temat w dobrej sekcji... Otóż w niedalekiej przyszłości przyjdzie mi zabranie się za poczciwego Lancera CK (lift) i myślałem od dawna nad przeróbką tylko wizualną na EVO 5 , 6 lub 6 TME, (jako że evo 4 nie wchodzi w gre ze względu na lampy). Z aktualnych ofert znalazłem tylko coś takiego..: https://spojler.pl/produkt/20439/mitsubishi-lancer-mitsubishi-lancer-evo-makinnen-edytion----body-kit---tc-evo6m-01-bk-tuning

Pytania brzmią, Czy miał ktoś doczynienia z tą firmą lub ich produktami i chciałby się podzielić opinią?
i Jeżeli ktoś kiedyś podejmował się takiej przeróbki lub zna kogoś, to z jakiej frimy (o ile jeszcze funkcjonuje :rolleyes: ) było body?

Znalazłem na forum tylko jeden temat odnośnie takich modyfikacji, ale brak jakich kolwiek konkretów odnośnie firm od body, jedynie ceny...

Zdaję sobie sprawę, że jestem tak z 10 lat za późno na mody wizualne tej generacji lancera, ale nic nie stracę pytając.

Krzyzak - 09-05-2024, 09:35

Zdaje się właśnie ten 1 temat, który znalazłeś to chyba Rafał Szczecin? - może napisz do niego na PW to więcej by wyjaśnił.
Felix12345 - 09-05-2024, 14:56

Ok, spróbuję do niego napisać.