To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

ASX Ogólne - [1.6] Pytanie

Drobinka - 27-05-2024, 01:42
Temat postu: [1.6] Pytanie
Witam. Jeśli już taki post był to przepraszam ale tyle tu postów, że ciężko znaleźć. Mam pytanie dotyczące wnętrza samochodu a konkretnie tego otworu okrągłego, który jest zaraz za manetką zmiany biegów w ASX a kieszonką na drobiazgi . Taka jakby zaślepiona dziura. Do czegoś to służy?
pitt63 - 27-05-2024, 06:55

Generalnie w większości asx-ów do niczego. A tak na poważnie, w niektórych modelach posiadających napęd 4x4 w tym miejscu jest przełącznik napędu właśnie.
Drobinka - 31-05-2024, 03:21

Dziękuję za odpowiedź :)
Krystys - 13-07-2024, 23:06

Cześć, czy ktoś poleci mi zakład, który zamontuje mi czujniki cofania w ASX z 2019 r. ? Najlepiej Łódź lub okolice w stronę Kutna, dzięki z góry za odzew
pitt63 - 14-07-2024, 15:33

Krystys napisał/a:
Cześć, czy ktoś poleci mi zakład, który zamontuje mi czujniki cofania w ASX z 2019 r. ? Najlepiej Łódź lub okolice w stronę Kutna, dzięki z góry za odzew

Napisz proszę, czy masz kamerę cofania? Chcesz dołożyć czujniki NN, czy oryginały? Pytam, bo u mnie jest fabryczna kamerka ale nie mam czujników z tyłu a chciałbym jeszcze coś słyszeć przy cofaniu.

Krystys - 14-07-2024, 18:40

Cześć, ma kamerę cofania oryginalną, ale wcześniejsze moje autka miały czujniki i bez nich żonka boi się wsiąść do autka, nie musi byc to oryginał, ale raczej dobrej jakości
Drobinka - 19-07-2024, 10:02

W naszym zmieniliśmy radio dedykowane z dużym panelem wyświetlaczem i założyliśmy kamery przód tył bo nie było w tej wersji. Mój jest bardzo zadowolony z tego i działa to idealnie zwłaszcza przy cofaniu wszystko ładnie widać.