To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Chcę Kupić Outlandera - [I 2.0T] Chciałbym kupić Outlandera I 2.0T

kac.ols - 05-09-2024, 20:21
Temat postu: [I 2.0T] Chciałbym kupić Outlandera I 2.0T
Witam wszystkich,
Na ten moment jeszcze nie właściciel, ale zastanawiam się nad zakupem.

Zastanawiam się nad tymi: https://www.otomoto.pl/os...0-ID6GHTjD.html

https://www.otomoto.pl/os...4-ID6GFKnP.html

Czy ktoś coś może wie na temat tych egzemplarzy?
Czy warto?
Ewentualnie czy może jest jakiś lepszy egzemplarz w sprzedaży który pominąłem?

Za wszelkie rady z góry dziękuję.

Bzyk_R1 - 05-09-2024, 20:52

Tego z Żabna znam, widziałem jego zdjęcia na żywo jeszcze ze Szwecji. Oglądał i sprowadził go do Polski mój kolega który też ma Outlandera Turbo i wiedział gdzie patrzeć. Przynajmniej masz oryginalny niski przebieg. Auto nie wymagało dużo pracy, ponoć cały w oryginalnym lakierze. Ja bym się przejechał obejrzeć na Twoim miejscu.
best_x_treme - 21-09-2024, 17:43

One in top condition just showed up on otomoto
https://www.otomoto.pl/os...a-ID6GKWpT.html

Bzyk_R1 - 23-09-2024, 13:14

Zdecydowanie polecam! :mrgreen:

12 poduszek powietrznych
ESP
Oraz wiele innych...

Co nie zmienia faktu że jest ładny ale uważał bym na przebieg zwłaszcza że nie mamy "legitnych" tablic.

robertdg - 23-09-2024, 20:23

Przy takim przebiegu obszycie tapicerskie powinno miec jeszcze wyrazna fakture, fotel kierowcy strasznie uklepany
ledziu - 28-09-2024, 08:39

robertdg napisał/a:
Przy takim przebiegu obszycie tapicerskie powinno miec jeszcze wyrazna fakture, fotel kierowcy strasznie uklepany

Tia. Dam Ci przykład mój brat waży 40kg.więcej, dłoń ma taką jak moje dwie chcesz zobaczyć jak po nim wyglądają fotele ? :-)

robertdg - 28-09-2024, 18:42

ledziu napisał/a:
robertdg napisał/a:

Tia. Dam Ci przykład mój brat waży 40kg.więcej, dłoń ma taką jak moje dwie chcesz zobaczyć jak po nim wyglądają fotele ? :-)

Odniosłem sie do wzoru przecietnego mieszkańca Europy, a nie dla drwala, czy texańczyka.
Chcesz skrajności, tez znam takich co potrafia zajechac tapicerke poniżej 100tyś km, albo zlumpić auto w ciągu kilku tysięcy km, no i co z tego?

ledziu - 28-09-2024, 20:37

robertdg napisał/a:
dniosłem sie do wzoru przecietnego mieszkańca Europy, a nie dla drwala, czy texańczyka

A skąd wiesz kto jeździł autem ?
Cytat:
Chcesz skrajności

Nie chcę żadnych skrajności, macałem widziałem bardzo dużą ilość ot1 które również tu były opisywane/obsmarowywane i to internetowe wróżenie że zdjęć nadaje się do ....niczego.

Bzyk_R1 - 29-09-2024, 12:58

Boczek fotela nie ma zbyt dużego znaczenia w przypadku przebiegu Outlandera Turbo. Kto jeździ ten wie o co chodzi. Mój po 300kkm :

Poza tym to parę godzin roboty, zestaw z colourlook, trochę szpachli utwardzacz, lakier i są jak nowe.

robertdg - 29-09-2024, 17:37

Jak napisałem wyzej, może nie wystarczajaco w sposób jasny, mozna wszystko odnieśc do stanu uzytkowania, jednak przyjmyjac jakas mediane, mozna wywnioskowac, ze auto było np uzytkowane czesto w ruchu lokalnym/miejskim/autostradowym, przez osobe niedbała/z nadwaga/drobną/ozdobiona bransoletami/etc, zadne wrózenie z fusów, zwrócenie uwagi na fakt do weryfiacji podczas ogledzin organoleptycznych