Chcę Kupić Outlandera - [I 2.0T] Chciałbym kupić Outlandera I 2.0T 

kac.ols - 05-09-2024, 19:21 Temat postu: [I 2.0T] Chciałbym kupić Outlandera I 2.0T Witam wszystkich,

Na ten moment jeszcze nie właściciel, ale zastanawiam się nad zakupem.

Zastanawiam się nad tymi: https://www.otomoto.pl/os...0-ID6GHTjD.html

https://www.otomoto.pl/os...4-ID6GFKnP.html

Czy ktoś coś może wie na temat tych egzemplarzy?

Czy warto?

Ewentualnie czy może jest jakiś lepszy egzemplarz w sprzedaży który pominąłem?

Za wszelkie rady z góry dziękuję.
												 Bzyk_R1 - 05-09-2024, 19:52
  Tego z Żabna znam, widziałem jego zdjęcia na żywo jeszcze ze Szwecji. Oglądał i sprowadził go do Polski mój kolega który też ma Outlandera Turbo i wiedział gdzie patrzeć. Przynajmniej masz oryginalny niski przebieg. Auto nie wymagało dużo pracy, ponoć cały w oryginalnym lakierze. Ja bym się przejechał obejrzeć na Twoim miejscu.
												 best_x_treme - 21-09-2024, 16:43
  One in top condition just showed up on otomoto 

https://www.otomoto.pl/os...a-ID6GKWpT.html
												 Bzyk_R1 - 23-09-2024, 12:14
  Zdecydowanie polecam!    

12 poduszek powietrznych

ESP

Oraz wiele innych...

Co nie zmienia faktu że jest ładny ale uważał bym na przebieg zwłaszcza że nie mamy "legitnych" tablic.
												 robertdg - 23-09-2024, 19:23
  Przy takim przebiegu obszycie tapicerskie powinno miec jeszcze wyrazna fakture, fotel kierowcy strasznie uklepany
												 ledziu - 28-09-2024, 07:39

| robertdg napisał/a: | 	 		  | Przy takim przebiegu obszycie tapicerskie powinno miec jeszcze wyrazna fakture, fotel kierowcy strasznie uklepany | 	  

Tia. Dam Ci przykład mój brat waży 40kg.więcej, dłoń ma taką jak moje dwie chcesz zobaczyć jak po nim wyglądają fotele ?  
												 robertdg - 28-09-2024, 17:42

| ledziu napisał/a: | 	 		   	  | robertdg napisał/a: | 	 		  | Przy takim przebiegu obszycie tapicerskie powinno miec jeszcze wyrazna fakture, fotel kierowcy strasznie uklepany | 	  

Tia. Dam Ci przykład mój brat waży 40kg.więcej, dłoń ma taką jak moje dwie chcesz zobaczyć jak po nim wyglądają fotele ?    | 	  

Odniosłem sie do wzoru przecietnego mieszkańca Europy, a nie dla drwala, czy texańczyka.

Chcesz skrajności, tez znam takich co potrafia zajechac tapicerke poniżej 100tyś km, albo zlumpić auto w ciągu kilku tysięcy km,  no i co z tego?
												 ledziu - 28-09-2024, 19:37

| robertdg napisał/a: | 	 		  | dniosłem sie do wzoru przecietnego mieszkańca Europy, a nie dla drwala, czy texańczyka | 	  

A skąd wiesz kto jeździł autem ? 

Nie chcę żadnych skrajności, macałem widziałem bardzo dużą ilość ot1 które również tu były opisywane/obsmarowywane i to internetowe wróżenie że zdjęć nadaje się do  ....niczego.
												 Bzyk_R1 - 29-09-2024, 11:58
  Boczek fotela nie ma zbyt dużego znaczenia w przypadku przebiegu Outlandera Turbo. Kto jeździ ten wie o co chodzi. Mój po 300kkm :

Poza tym to parę godzin roboty, zestaw z colourlook, trochę szpachli utwardzacz, lakier i są jak nowe.
												 robertdg - 29-09-2024, 16:37
  Jak napisałem wyzej, może nie wystarczajaco w sposób jasny, mozna wszystko odnieśc do stanu uzytkowania, jednak przyjmyjac jakas mediane, mozna wywnioskowac, ze auto było np uzytkowane czesto w ruchu lokalnym/miejskim/autostradowym, przez osobe niedbała/z nadwaga/drobną/ozdobiona bransoletami/etc, zadne wrózenie z fusów, zwrócenie uwagi na fakt do weryfiacji podczas ogledzin organoleptycznych

| 

|  

|