To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Pajero I - [2.6] Szukam informacji o pajero/pomoc w odnalezieniu

Wiader - 31-03-2025, 16:55
Temat postu: [2.6] Szukam informacji o pajero/pomoc w odnalezieniu
Szukam informacji o pajero mk1, mój tata je sprzedał w okolicach 2012/2013. Wersja long, 2.6 benzyna z gazem (butla miała chyba 80 litrów) kolor wiśniowy z białymi paskami, miał felgi OZ model route. Z tego co się dowiedziałem od taty to rama była spawana ( i to w miarę dobrze z tego co mówił ). Jedna charakterystyczna cecha którą pamiętam to "wyjąca" skrzynia na 4/5 biegu.
numer rejestracyjny (z 2010): PO 083GE
numer vin: JMBL047GWJJ550624
rocznik: 88
Proszę was o pomoc o jakiekolwiek informacje związane z nim, jeśli znacie kogoś kto kupił pajero z okolic poznania, to proszę o informację na e-mail: wojtasg@onet.eu
Chciałbym się dowiedzieć co się stało z pajerasem i może go odkupić (jeśli jeszcze nie poszedł na żyletki )

[ Dodano: 31-03-2025, 19:28 ]
Znalazłem trochę starych zdjęć jak wyglądało:
https://drive.google.com/drive/folders/1bCaJ_74GUCuEa9ThhN2FdEYHtBlH4r-c?usp=drive_link
Proszę was o pomoc, bardzo mi zależy na dowiedzeniu się jak ten samochód skończył/kto jest właścicielem i czy byłby skłonny sprzedać go.

Marcino - 01-04-2025, 08:35

Czesc,
A szukałeś po VIN jego status ?
Wiader napisał/a:
(jeśli jeszcze nie poszedł na żyletki )

Obstawiam ten wariant patrzac na zdjećia

Wiader - 01-04-2025, 12:57

Szukałem w historia pojazdu gov, nie znalazło nic. Zdjęcia nie pamiętam z kiedy są, obstawiam, że były robione przed sprzedażą ale nie jestem pewien
Marcino - 01-04-2025, 14:00

Szukaj na forach Pajero, moze na FB bedzie łatwiej
Wiader - 01-04-2025, 20:29

Marcino napisał/a:
Szukaj na forach Pajero, moze na FB bedzie łatwiej

Wątpie, że na fb będzie lepiej, najwięsza polska grupka ma 21k ludzi, wierzę, że to forum ma więcej.
Co to forów to chyba to jest jednym z 2 które znalazłem, i podejrzewam, że mitsumaniaki jest większe.

Rozmawiałem też dzisiaj z tatą na temat pajero, zdjęcia są stare. Pajero pojechało na własnych siłach do domu, właściciel pisał, że 15 litrów gazu nie wystarczyło.