Pajero I - [2.6] Szukam informacji o pajero/pomoc w odnalezieniu
Wiader - 31-03-2025, 16:55 Temat postu: [2.6] Szukam informacji o pajero/pomoc w odnalezieniu Szukam informacji o pajero mk1, mój tata je sprzedał w okolicach 2012/2013. Wersja long, 2.6 benzyna z gazem (butla miała chyba 80 litrów) kolor wiśniowy z białymi paskami, miał felgi OZ model route. Z tego co się dowiedziałem od taty to rama była spawana ( i to w miarę dobrze z tego co mówił ). Jedna charakterystyczna cecha którą pamiętam to "wyjąca" skrzynia na 4/5 biegu.
numer rejestracyjny (z 2010): PO 083GE
numer vin: JMBL047GWJJ550624
rocznik: 88
Proszę was o pomoc o jakiekolwiek informacje związane z nim, jeśli znacie kogoś kto kupił pajero z okolic poznania, to proszę o informację na e-mail: wojtasg@onet.eu
Chciałbym się dowiedzieć co się stało z pajerasem i może go odkupić (jeśli jeszcze nie poszedł na żyletki )
[ Dodano: 31-03-2025, 19:28 ]
Znalazłem trochę starych zdjęć jak wyglądało:
https://drive.google.com/drive/folders/1bCaJ_74GUCuEa9ThhN2FdEYHtBlH4r-c?usp=drive_link
Proszę was o pomoc, bardzo mi zależy na dowiedzeniu się jak ten samochód skończył/kto jest właścicielem i czy byłby skłonny sprzedać go.
Marcino - 01-04-2025, 08:35
Czesc,
A szukałeś po VIN jego status ?
Wiader napisał/a: | (jeśli jeszcze nie poszedł na żyletki ) |
Obstawiam ten wariant patrzac na zdjećia
Wiader - 01-04-2025, 12:57
Szukałem w historia pojazdu gov, nie znalazło nic. Zdjęcia nie pamiętam z kiedy są, obstawiam, że były robione przed sprzedażą ale nie jestem pewien
Marcino - 01-04-2025, 14:00
Szukaj na forach Pajero, moze na FB bedzie łatwiej
Wiader - 01-04-2025, 20:29
Marcino napisał/a: | Szukaj na forach Pajero, moze na FB bedzie łatwiej |
Wątpie, że na fb będzie lepiej, najwięsza polska grupka ma 21k ludzi, wierzę, że to forum ma więcej.
Co to forów to chyba to jest jednym z 2 które znalazłem, i podejrzewam, że mitsumaniaki jest większe.
Rozmawiałem też dzisiaj z tatą na temat pajero, zdjęcia są stare. Pajero pojechało na własnych siłach do domu, właściciel pisał, że 15 litrów gazu nie wystarczyło.
|
|
|