Małopolskie - Wyjazd do MORSKA - miejsce i czas spotkania w KRK !!!
Adaho_krak - 03-05-2007, 22:16 Temat postu: Wyjazd do MORSKA - miejsce i czas spotkania w KRK !!! Widze, że nie każdy znalazł mojego posta w dziale SPOTY I ZLOTY a więc przekopiowałem go tutaj.
Na spot wyjazd w sobote 12.05.07 z KRK.
Umawiamy się na wylotówce z KRK w strone Olkusza, na pierwszym ORLENIE zaraz za rondem Kraka, po prawej stronie, o godzinie 10.oo. Drugie miejsce spotkania w Olkuszu pod HYPERNOVA obok McDonald's i Statoil
tylko ze ta HYPER wykupil Carrefour, narazie nazywa sie HYPERNOVA, po prawej przy trasie z Krakowa, o godzinie 11.oo. Później wszyscy do MORSKA !!!
Do zobaczenia !!!
P.S. Kto wyjeżdza wspólnie w sobote niech się dopisze do listy, wtedy nie bedzie zbędnego czekania.
Anonymous - 09-05-2007, 15:47
Chciałabym się wybrać, ale wczoraj miałam "bliskie spotkanie" z innym autem i mój Lancer jedzie jutro do warsztatu. A tak w ogóle, to odkąd przeprowadziłam się z Krakowa do Bochni (1,5 roku temu), to brakuje mi niepowtarzalnej atmosfery królewskiego grodu, Krakusów...
wojmi1 - 11-05-2007, 15:24
Czekam na wszystkich od Chrzanowa przy Zakladach Metalurgicznych w Trzebini do 10.30
nie dluzej --- bo musze na 11.00 byc w Olkuszu i czekac na Kraki /pokraki/ a potem na Morsko i do BUBU
ich zawleke.
z tymi pokrakami niemoglem sie opanowac jakem wojmi1
wina Marcina
|
|
|