Outlander III GEN Techniczne - Pewnie macie już dość takich pytań
Maślana - 19-01-2026, 21:06 Temat postu: Pewnie macie już dość takich pytań Obecnie mam MO II 2.0 Pb95/LPG z 2010 roku w manualu i napęd na jedną oś.
Kupiony od handlarza z ukrytym defektem!!!! Chleje olej lepiej niż faworki w czwartek
Jestem zadowolony. Przejechane na liczniku ma 267k km. Dwa razy stanęły mi tłoczki na tyle, Urwałem szpilkę, agregat klimatyzacji się rozsypał i z kluczyka immobilizer wypadł i mam tylko jeden kluczyk. A jeszcze coś miałem zwarcie na bluetooth i rozładowywał się akumulator. Oprócz problemu z olejem do opanowania problemy jak na 16 letni wehikuł.
Planuję zmienić na MO III 2.0 Pb/LPG w manualu i napędem na przód. Jak się cena na LPG nie zmieni to będzie instalacja LPG założona. Może jakiś rocznik 2020/2021
A teraz pytanie.
Czy wersja III jest tak samo mało awaryjna jak II?
Czy właściciele "trójeczek" są zadowoleni? Polecacie tą wersję? Na co zwrócić uwagę? Czego się wystrzegać? Czy drugi raz też byście wybrali MOIII? I inne podpowiedzi przed zakupem Outlandera III!!!
Fred.X - 19-01-2026, 21:52
O3 jest jeszcze mniej awaryjny , natomiast przyjaźń z rudą została i tu trzeba by dobrze sprawdzać
MarceliMar - 20-01-2026, 14:16
Jak poprzednik napisał, warto sprawdzić czy nie ma rudy nad kołem zapasowym i nad bakiem. Sprawdź tez sam bak bo potrafią rdzewieć.
Co do LPG lepiej założyć samemu u sprawdzonego gazownika.
|
|
|