To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

L200 Techniczne od 2006r - nastepny minus REFIT CONTROL PANEL

Anonymous - 08-05-2007, 16:36
Temat postu: nastepny minus REFIT CONTROL PANEL
Drodzy koledzy mojej zonce w kraju wlasnie wyswietlil sie komunikat :please refit control panel , nie bardzo wiem o jaki panel sterujacy chodzi, czy od kogos uzyskam jaka odpowiedz.Jestem aktualnie w Szanghaju , tu nie widzialem ani jednego nowego L200-na marginesie.Zonka nie chce beze mnie oddawac auta do serweisu , ja wracam za 2 tygodnie, na szcezsci e absolutnie niezawodna Honda zawsze jest do dyspozycji pomimo 10 lat 230 kkm.
Pozdrawiam NSX

Anonymous - 08-05-2007, 22:45
Temat postu: Refit control panel
Witam,
Sprawa jest bardzo prosta. Chodzi o mini panel radiootwarzacza. Jest nim ściągane prawe "pokretło" na przodzie radia. Być może, ze żona przez przypadek nacisneła znadujacy się powyżej spust uwalniajacy panel i teraz nie jest tylko docisnięty do środka.

pozdr.
Maroo

P.S. Ach te nasze kobiety... :biggrin:

Gene - 09-05-2007, 08:49

dokladnie tak... :mrgreen:
Krzyzak - 09-05-2007, 09:21
Temat postu: Re: nastepny minus REFIT CONTROL PANEL
nsx napisał/a:
na szcezsci e absolutnie niezawodna Honda zawsze jest do dyspozycji pomimo 10 lat 230 kkm.

no straszna awaria w aucie - a w hondzie nie znarzylo ci sie nigdy panelu od radia zdjac???? tylko tam pewnie nie jest zintegrowany z elektronika auta
naprawde zanim wywolasz panike, to warto sprawdzic co sie stalo...

Bartek - 09-05-2007, 11:05

Darku - koguta na dach i jedź ratować konającego misia :mrgreen:
Gene - 09-05-2007, 11:46

raczej damie pomoc... :wink:
Anonymous - 09-05-2007, 20:20

nsx podeślij zdjęcie szanownej drugiej połowy to rzucim się na ratunek więszą grupą :D
Anonymous - 12-05-2007, 07:32

Dzieki koledzy smiac mi sie sie chce do lez
Ach te nasze kobietki.........................................