Galant - Ogólne - Mitsumaniaki z UK
Anonymous - 10-05-2007, 19:33 Temat postu: Mitsumaniaki z UK Czy ktoś z mieszkających w UK wybiera sie na Japfest w UK?
Poniżej nowy wątek:
http://www.mitsubishi-gra...pic.php?t=11887
swinks_UK - 23-05-2007, 23:22
Akurat "przepękałem" ten czas w Polsce...
Może za rok... może dam radę i do tego czasu też wsiądę na VR4? (brakuje mi tak tuż tuż jakiegoś patola, dwóch - ale zawsze znajdą się inne wydatki, albo moja baba znajdzie lepszy sposób na wydanie kasy )
Anonymous - 24-05-2007, 00:04
swinks_UK napisał/a: | Akurat "przepękałem" ten czas w Polsce...
Może za rok... może dam radę i do tego czasu też wsiądę na VR4? (brakuje mi tak tuż tuż jakiegoś patola, dwóch - ale zawsze znajdą się inne wydatki, albo moja baba znajdzie lepszy sposób na wydanie kasy ) |
No to żałuj. Było naprawdę zaje... Mistrzostwo świata.
2 września będzie Silverstone Trax.
Na 99% się wybieram i chyba popędzę swojego na tor
Jak Ci się uda to zapraszam. Cały klub VR-4 też będzie.
Pozdro
swinks_UK - 24-05-2007, 11:41
To już prędzej, tym bardziej że Silverstone nie jest tak daleko... ze swym GDI to pokibicuję z trybun
Z tego co mówił mi kolega z pracy (dosiada Hondę Civic R-kę) to jakoś w lecie (przełom lipiec/sierpień) chłopaki z Peterborough jadą na Donnington się pościgać, ale nie wiem czy wynajmują tor, czy jest to jakaś impreza..?
Anonymous - 24-05-2007, 13:15
swinks_UK napisał/a: | To już prędzej, tym bardziej że Silverstone nie jest tak daleko... ze swym GDI to pokibicuję z trybun
Z tego co mówił mi kolega z pracy (dosiada Hondę Civic R-kę) to jakoś w lecie (przełom lipiec/sierpień) chłopaki z Peterborough jadą na Donnington się pościgać, ale nie wiem czy wynajmują tor, czy jest to jakaś impreza..? |
Donnington to trochę za daleko dla mnie. Silverstone zresztą też ale tam pojade napewno, no na 99%
Anonymous - 29-05-2007, 20:07
"Swinks" może zrobimy kiedyś jakiś mały zlocik w UK bo widze że jesteś niedaleko mnie! Ja żyje w Crby!
Pozdrawiam!
swinks_UK - 29-05-2007, 23:33
JESTEM ZAA!!!
Założyłem już posta na grupie regionaknej UK&Ireland w tym temacie. Zdaje się że jeszcze mamy jednego Mitsumaniaka z Peterborough, no i jest ktoś z Cambridge. W sumie w East Midlands jest nas trochę
Ja teraz jestem na miejscu aż do końca sierpnia (potem pewnie jakiś urlop) więc jakby co to daj znać, można w końcu nawet dwuosobowy zlot zrobić, nie?
Anonymous - 30-05-2007, 17:03
No to fajnie! To możemy się jakoś spotkać!
A mam jeszcze pytanko?? Jakiś szrot w pobliży mnie interesuje,bylem w twoim mieście ale nic!
A u mnie w Corby jest mały! Trzeba mi spryskiwacz reflektora!
Anonymous - 30-05-2007, 22:01
siemka jestem z birmingham brata mam w corby tez ma mitsu ale nie gala na zloty bym sie wybral ale ciezko z czasem mam .co do vr4 to bracik mi mowil ze jak byl na ,mot,to podjechal gosciu z vr4 i mial piekelne klopoty poniewaz przekraczalo ono co do zlotow opiszcie kiedy sa i gdzie dokladniewszelkie normy spalania i ciagle klopoty powiedzial ze to szrot widocznie autko eksploatowane na maxa noi efekty ja tam wole standardy przynajmniej sa dostepne czesci.co do zlotow to czy mozecie opisac gdzie i kiedy sie odbywaja moze kiedys sie wybiore
[ Dodano: 30-05-2007, 22:05 ]
sorki troche pomieszalem cos z kompem
swinks_UK - 31-05-2007, 23:37
Co do spotkania to zróbmy jakąś datę na lipiec. Dla mnie obojętne, bo jeszcze nie mam grafiku na lipiec, więc mogę sobie zabukować offa. Pracę zmieniłem, i teraz zamiast roboty recepcyjnej i dowoźnej w servisie Mitsu, robię w... służbie zdrowia (mój drugi fach). Lepiej płacą i luźniej
Co do szrotu, to mamy nawet taki pokaźny skrapyard (recycling center) ale miśków to nie uświadczysz, tylko popularna padlina (Ford, Vauxhall, Peugeot, Rover, a z japońców to Nissan). Wiem, że gdzieś na północy koło Blackburn jest jeden szrot z Miśkami, inny jest ponoć koło Sheffield. Z miśkami to taki patent, że padlina jest momentalnie rozchwytywana przez kilka skrapyardów z UK, które się w tym specjalizują. Sam spryskiwacz w serwisie kosztuje 48 GBP, nie sądzę byś na szrocie dał dużo mniej, więc może oryginał? (mam nadzieję że nie masz dziury w zderzaku i mocowanie się ostało nietknięte)
wisnia2204: Co do spalin w Galu, to on tak ma, że w zakresie 2500 - 3500 jest na styk z normą (paradoksalnie GDI). Przy dużym przebiegu klawiatura z reguły już popuszcza oleju. A że VR4 bywają zajechane to nie dziwi, dlatego zalecane jest kupowanie Legnum od dilerów co sprowadzają je bezpośrednio z Japonii (jest kilku) - wydatek ok. 4000 GBP za rocznik w okolicach 1998 i przebieg ok. 60k mil.
To czekam na propozycje terminu...
Jest scrapyard specjalizujący się w Miśkach koło Duxford (Cambs.): Charlton Recycled Auto Parts w Thriplow, tel. 01223 832656. Nie tak daleko z Corby, cały czas A14/M11.
Anonymous - 03-06-2007, 00:03
JA KUPUJE CZESCI NA NECIE SZUKAM DOBREJ CENY I OKI TANIEJ NIZ W WIELUUUUUUU SKLEPACH NAPRAWDE CENY IDA WDOL O 20% A TO DUZO
mike951 - 04-06-2007, 23:26
siemankooo mowicie chłopaki o jakims zlocie ja z londynu do was klikam ale jestem zainteresowany tylko wy troszke daleko chyba ale miło waś spotkać i pogadać.
swinks_UK - 04-06-2007, 23:51
Polecam zajrzeć na grupę regionalną UK&IRLANDIA. Szczegóły ewentualnego spotkania tam zostawiłem w osobnym poście.
Anonymous - 05-06-2007, 18:56
W lipcu to i mi pasuje! 22.Czerwca jadę do Petrboroughty Galantem na Vose bo kupiłem go po małej stłuczce i właśnie brakuje mi spryskiwacza! Jak znajne na necie to zaraz ktoś mnie podkupi! A co do spotkania to możemy wybrać jakieś miejsce żeby wszystkim pasowało!
mike951 - 05-06-2007, 19:31
no ja jestem za lipcem bo w sierpmiu jade do kaczystanu
|
|
|