To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Lancer Ogólne - Nie mogę znaleźć części!

Anonymous - 14-05-2007, 19:58
Temat postu: Nie mogę znaleźć części!
Miałam małą kolizję moim Lancerkiem -lewy przód( zderzak, błotnik, reflektor i kierunkowskaz). Zawiozłam auto do lakiernika, a on je obejrzał, stwierdził, że auto już było "robione" i on nie będzie tego klepał po raz drugi, i kazał mi szukać części na własną rękę:(. Z tego co widziałam, to nic wielkiego tam się nie stało, tylko "kierunku" nie mam. Ale szukam części i znaleźć ich nie mogę. Lancer z`98r., ale jakaś "przejściówka". Napiszcie mi, czy każdą "blachę" da się "wyklepać", bo wydaje mi się, że fachowcowi wygodniej wstawić nową część niż naprawiać starą:(. Pozdrawiam Was kochani Mitsumaniacy -Smutna Molcia:(
Anonymous - 14-05-2007, 20:12

Molcia jak dobry blacharz to wyklepie Ci wszystko - ale zapewne niechce mu sie bo stwierdził ze za duzo roboty a kasa za mała -jak to zwykle u nich bywa :axe: :axe:

Wypadek z Twojej winy czy nie??? Jak nie to wal do salonu bedziesz miałą nową a i tak druga strona pokrywa jak chcesz inaczej to zadzwoń (lub) napisz tutaj klik koleś rozbiera takiego samego jak Twój (i mój zresztą :wink: )
Tom Honda-jego nick

Zanim do niego zadzwonisz dowiedz sie np w salonie ile taka lampka kosztuje zeby miec porównanie-moze jeszcze jakis sklep jak masz aby zapytać.

Ewentualnie jeszcze tutaj moze bedzie miał - Przemolak -512 214 114 (Poznań-zapytaj sie czy ma i po ile, a jak Ci poda cene powiedz ze jestes z Mitsumaniaków powinien zniżyć :wink: )

Pozdrawiam

Anonymous - 15-05-2007, 10:22

dm17 bardzo dziękuję Ci za info. Jak narazie do Przemolaka nie mogę się dodzwonić, a TomHonda sprzedał już te części, które mnie interesowały:( Pozostaje mi zmusić lakiernika, żeby mi to "jakoś" zrobił:) A kolizja była rzekomo z mojej winy, choć nawet nie miałam szans się wytłumaczyć i żałuje, że przyjęłam mandat, bo wina była także po drugiej stronie. Ale zostałam osaczona przez samych facetów i nie miałam wyboru:( Jak ochłonęłam, to wybrałam się na komisariat, ale naczelnik RD powiedział, że jak przyjęłam mandat, to znaczy, że ja jestem winna! Szkoda mówić. Teraz musze płacić ze swojej kieszeni, bo nie miałam Auto casco:( Pozdrawiam .
Anonymous - 15-05-2007, 10:31

Niestety w takim kraju żyjemy :evil: popatrz na allegro a napewno coś znajdziesz, czasem może to niestety potrwać :?
Anonymous - 15-05-2007, 17:29

Molcia zadzwon jeszcze do Marka -Japaneeze - num tel 602 224 584, ale on ma same nówki. Przykro mi ze zmusili Cie do przyjęcia mandatu :|

Pozdrawiam

puntspusy - 16-05-2007, 06:50

przede wszystkim odwiedz inny warsztat
Anonymous - 16-05-2007, 08:21

dm17 napisał/a:
Molcia zadzwon jeszcze do Marka -Japaneeze - num tel 602 224 584, ale on ma same nówki.
Nie tylko. Części używane też się zdarzają.
Anonymous - 22-05-2007, 08:37

Do Marka- Japaneeze zadzwoniłam od razu po kolizji, niestety nie miał nic. Wciąż szukam części :(
wichura1 - 22-05-2007, 22:48

Przemolak (allegro) Skórzewo koło Poznania, telefon: 512 214 114 kupowałem u niego kilkukrotnie, zawsze byłem zadowolony. Powiedz że jesteś z Forum.