To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Łódzkie - pomoc dla Piwkotoma

Bolek - 16-05-2007, 11:05
Temat postu: pomoc dla Piwkotoma
Słuchajcie zlot coraz blizej a organizacja tego leży na Piwkotomie. Sami głosowaliśmy za łodzią a teraz Chłop tyra samodzielnie. Jest potrzebny ktoś do obsługi forum i informowania Mitsumaniaków o postępach. Jest potrzebny człowiek do kontaktów z Firebee, Akbi, Gigant87, Jackie czyli ludzmi spoza łodzi bezpośrednio pomoagającymi i bedącymi tak zwanymi VIPami. Potzreba (już na zlocie) człowieka który zaopiekuje się ludziami z zagranicy. Zeby nie było tak że my po polsku sobie a jakiś Viking stoi i nic nei rozumie. Potrzebna jest niańka z dobrym kontaktem i niezłym angielskim. Kolejna osoba musi ogarniać cały zlot i miec czas na myślenie co jest jeszcze nie dopiete lub nie do końca. Musimy jak najprędzej pojechać do Strykowa celem wpłacenia zaliczki. trzeba Pania tam upzedzić aby przygotowałą mapę ośrodka. Moze Yaro wymaga pomocy z kasą lub gdzie indziej.
Ja niestety wyjeżdzam do anglii i nie moge pomóc. Ale proszę i żądam aby poświecić wiecej uwagi zlotowi bo sami chcieliśmy.
Żeby nie było, nad zlotem pracują jeszcze Dominos, Leppe, Yaro1975, Akbi, Gigant87. Lecz niestety wieksozść z nich to ludize z poza łodzi i nie mogą być cały czas na miejscu.
Przepraszam za formę nie za treść, bo sie wzburzyłem.

Firebee - 16-05-2007, 11:31

a ja się przyłączam do prośby Bolka. Co prawda da sie zorganizowac ZLot tylko samemu, ale chyba nie takie było założenie tego Zlotu?
Pozdrawiam
Firek

Anonymous - 20-05-2007, 22:39

Witam,
Jeśli jest taka potrzeba mogę pomóc. Wprawdzie jestem (stosunkowo) nowy tu i w dodatku nie bardzo mam czas bo cały czas krążę po Polsce ale jestem z Łodzi i mogę pomóc w granicach moich możliwości.
Gdybyście uznali moją pomoc za przydatną - proszę o kontakt
Pozdrawiam
Ya

gigant87 - 20-05-2007, 23:39

myślę że jedna osoba, która "musi ogarniać cały zlot i miec czas na myślenie co jest jeszcze nie dopiete lub nie do końca" może mieć zbyt wiele zachodu

wg mnie dobrze byłoby zorganizować zespól 3-4 ludzi współpracujących ze sobą, podzielą się obowiązkami i będzie git, sam chętnie mogę w takim zespole pracować :)

mam nadzieje, że niedługo przyjdą odpowiedzi od pozostałych sponsorów i będzie coś więcej wiadomo, teraz mam hardkorowy tydzień, ale od soboty znowu mogę się czemuś poświęcić :)

pozdroo

piwkotom - 21-05-2007, 19:49

To sie Bolek wzburzyl ;)
Damy rade, chociaz bez niego bedzie ciezko. Kazde rece chetne do pomocy sie przydadza, dlatego robimy SPOTA
Ya, dzieki za checi i zapraszam na spota ;)
gigant87, juz sie angazujesz i to milo z Twojej strony, szkoda ze nie jestes na miejscu ;) . Odezwe sie jutro na Skype.