To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Tuning - Konkurs Shella

JCH - 18-05-2007, 14:04
Temat postu: Konkurs Shella
Dostałem na maila reklamę Shella. Trzeba coś tam napisać o swoich pomysłach na tuning i można wygrać kaskę na tenże właśnie swój wyśniony tuning auta albo na paliwko.
:!: :!: :!: Szybcy i wściekli do dzieła :!: :!: :!:

>> Szczegóły tutaj <<

roch_27 - 18-05-2007, 14:59

No i poszła moja wizja tuningu :D
turek61 - 18-05-2007, 19:33

roch_27 napisał/a:
No i poszła moja wizja tuningu :D

I moja też... :lol:

Anonymous - 10-08-2007, 18:43

no i są wyniki...
sami zobaczcie kto jest number one...
ktoś z naszych ??
http://autokrata.pl/shell/konkurs/wins.html

Anonymous - 11-08-2007, 00:13

Szczerze mowiac, jako ze tankuje tylko na Shellu to chcialem nawet przez moment wyslac, ale biorac pod uwage skale konkursu, to zrezygnowalem poniewaz sadzilem, ze trzeba by bylo przeddstawic jakis konkretny projekt, z przeliczeniami, wykresami itd. itp.
To co jednak teraz przeczytalem w zwycieskich opisach, zwalilo mnie z nog :shock: :shock: :shock: Nawet nie chcialo sie im napisac tego poprawna polszczyzna, a nie mowie juz o wspomnianych wyzej zagadnieniach. Taki plan to umie napisac 99% kierowcow, wiec albo bylo baaaardzo malo zgloszen, albo jakies blizej nie znane kryteria oceny, bo ja nie potrafie zrozumiec dlaczego wygraly akurat te... (moze pomine epitety) oferty.

Chooper - 11-08-2007, 05:36

o ile pamiętam, to chyba głosowali internauci, i ten co zbierze najwiecej głosów wygrywa
Hugo - 12-08-2007, 20:09

Ale amatorszczyzna...
karolgt - 12-08-2007, 23:41

jesli dobrze widze to wygral "chip do colta 1,6" szkoda gadac :)

ja tez wyslalem swoja wizje "tunningu" szkoda, ze moje odswiezenie lakieru i wsadzenie mocniejszego silnika i nic "wiecej" z zewnatrz to nie tunning :)

Anonymous - 13-08-2007, 00:01

karolgt napisał/a:
i nic "wiecej" z zewnatrz to nie tunning :)

no jak, bez plugu i barku ??? To do d**y panie z takim tuningiem. Nie dawno widzialem taki wielki dwuplatowiec na pobliskim lotnisku, ale mial material na bagaznik :lol: Nie zapomnij oczywiscie o wystajacej na 2m miotle wydechowej :lol:

Anonymous - 13-08-2007, 13:01

Chooper napisał/a:
o ile pamiętam, to chyba głosowali internauci, i ten co zbierze najwiecej głosów wygrywa
to się tylko dotyczy jedego z konkursów <bo były dwa: na opis i drugi na zdjęcia> A o wynikach decydowało jury w jakimś tam składzie.
Tybek - 14-08-2007, 13:00

Co za wiocha :D a te fotki najlepsze :/ szkoda gadać... jak będzie następna edycja, to się zapisze hehe
Kleju - 14-08-2007, 23:30

o kurde w wiekszosci to wiejski tuning, a jest zdjecie tego colta co wygral???