To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Galant - Ogólne - Jaki byłby Koszt przemalowania Tak Galanta??

Anonymous - 21-05-2007, 20:25
Temat postu: Jaki byłby Koszt przemalowania Tak Galanta??
i czy wszyscy uwazacie to za brzydkie:P??

http://img125.imageshack....iocha6ixoj4.jpg

jakby ktos mógł i Umiał to mzoe wkleić normalnie ja nie umiem:P

akbi - 21-05-2007, 20:30

kscman, powtarzasz temat ... rozumiem, że przez przypadek

kscman napisał/a:
czy wszyscy uwazacie to za brzydkie:P??

hm... jeśli obecny lakier jest w dobrym stanie, to ...ja bym go już tak zostawił ... trochęsię rzuca w oczy, ale co tam ... nie wszyscy muszą wyglądać tak samo :P
kscman napisał/a:
jakby ktos mógł i Umiał to może wkleić normalnie ja nie umiem:P

edytuj ten temat i adres do pliku ze zdjęciem opatrz takimi znakami:
[img] ...http://... [/img]

Matejko - 21-05-2007, 20:39

hot
Anonymous - 21-05-2007, 20:40

sympatycznie wyglada!!!
a swoja drogą to ktos ma dobrze opanowanego Photoshopa :wink:

Bartek - 21-05-2007, 20:41

Mam nadzieję, że to wirtual tuning...... nikt nie oszpecił tak Galusia ;)

[ Dodano: 21-05-2007, 20:47 ]
PS. koszt - jakbym dorwał autora takiej fury - jakieś 25 lat bo odpowiadałbym jak za uczciwego obywatela ;)

Anonymous - 21-05-2007, 20:51

bartek przesada, mi sie nie podobaja Auta, zwykle szare, normalnie, kazde auto powinno byc inne, powinno miec dusze wlasciciela , nie mówie ze tak zrobie,ale myśle nad tym troche, bo w niektorych miejscach lakier bardzo sie psuje ze tak powiem

TAk teraz to Tuning Wirtualny, ale poprostu chce przemalować auto, a zwykly srebrny kolor nie jest taki jakis nie wiem jak to nazwac, jest normalny.
Na czarno moj model nie zbyt fajnie wyglada,Moze Jakies KOncepcje?

Akbi tak przez przypadek,
ps dałem w Ramki ale cos nie wyswietla się,

Bartek - 21-05-2007, 20:56

Ja się nie znam..... za stary jestem widocznie..... auto nie ma wyglądać...... ma zapier........albo być wygodnym d u p o w o z e m (ach ten cenzor ;) ) z automatyczną skrzynią, klimą itd.....

A co do malowania auta, zwłaszcza E3 - TYLKO biała perła lub czarny perłowy

Anonymous - 21-05-2007, 21:07

heh , auto z klima i Automatek bede chcial w Wieku 30 lat:) i pozniej
teraz chce Manuala ktory mi sie bedzie bardzo podobał i przy okazji bedzie BRał wszystkie, bety,Preludki,Ciivici itp.
albo chodź połowe,

a co do białego koloru to tak pięknie wygląda ale wersja Sedan, a nie moja, bo jakos nie moge sobie jej wyobrazic, czarna tez pasuje ale do sedana

Anonymous - 21-05-2007, 21:59

kscman napisał/a:

teraz chce Manuala ktory mi sie bedzie bardzo podobał i przy okazji bedzie BRał wszystkie, bety,Preludki,Ciivici itp.

upss ;) to masz niewłaściwe auto :)
mam takie samo i biore tylko ładne autostopowiczki :) a wtedy liczy sie raczej długa przejażdżka a nie gazowanie ile wlezie ;)

macia - 21-05-2007, 22:19

A ja Ci powiem, że moim zdaniem wygląda ciekawie :p Przypomina mi stare fordy z amerykańskich filmów :p
Anonymous - 21-05-2007, 22:30

Adams dobre;) hehe

ale tak na oko wracajac do tematu wiecie moze ile moze sobie warsztat za takie cos krzyknąć????

Anonymous - 21-05-2007, 23:27

lusterko od strony pasażera chyba też powinno być pomarańczowe co nie?

sama koncepcja jest ok - ja tam nie mam nic przeciwko - grunt żebyś nie dokładał spojlerów ani nie obniżał zawieszenia

Anonymous - 22-05-2007, 06:12

nie nie , loka z tylu na klapie jest seryjna i taka bedzie, obnizony juz jest dosc jak na polskie drogi, :)
Rafal_Szczecin - 22-05-2007, 07:05

co do przemalowania i tuningowania E3x to zobaczcie jaka krzywde zrobil wlasciciel temu miskowi

http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C2766772

Anonymous - 22-05-2007, 08:15

Ten z otomoto to tragedia ale ten zapodany kscman podoba mi się. Tylko musi jeszcze dobrze jeździć a nie tylko wyglądać.