Galant - Ogólne - Jaki byłby Koszt przemalowania Tak Galanta??
Anonymous - 21-05-2007, 20:25 Temat postu: Jaki byłby Koszt przemalowania Tak Galanta?? i czy wszyscy uwazacie to za brzydkie:P??
http://img125.imageshack....iocha6ixoj4.jpg
jakby ktos mógł i Umiał to mzoe wkleić normalnie ja nie umiem:P
akbi - 21-05-2007, 20:30
kscman, powtarzasz temat ... rozumiem, że przez przypadek
kscman napisał/a: | czy wszyscy uwazacie to za brzydkie:P?? |
hm... jeśli obecny lakier jest w dobrym stanie, to ...ja bym go już tak zostawił ... trochęsię rzuca w oczy, ale co tam ... nie wszyscy muszą wyglądać tak samo
kscman napisał/a: | jakby ktos mógł i Umiał to może wkleić normalnie ja nie umiem:P |
edytuj ten temat i adres do pliku ze zdjęciem opatrz takimi znakami:
[img] ...http://... [/img]
Matejko - 21-05-2007, 20:39
hot
Anonymous - 21-05-2007, 20:40
sympatycznie wyglada!!!
a swoja drogą to ktos ma dobrze opanowanego Photoshopa
Bartek - 21-05-2007, 20:41
Mam nadzieję, że to wirtual tuning...... nikt nie oszpecił tak Galusia
[ Dodano: 21-05-2007, 20:47 ]
PS. koszt - jakbym dorwał autora takiej fury - jakieś 25 lat bo odpowiadałbym jak za uczciwego obywatela
Anonymous - 21-05-2007, 20:51
bartek przesada, mi sie nie podobaja Auta, zwykle szare, normalnie, kazde auto powinno byc inne, powinno miec dusze wlasciciela , nie mówie ze tak zrobie,ale myśle nad tym troche, bo w niektorych miejscach lakier bardzo sie psuje ze tak powiem
TAk teraz to Tuning Wirtualny, ale poprostu chce przemalować auto, a zwykly srebrny kolor nie jest taki jakis nie wiem jak to nazwac, jest normalny.
Na czarno moj model nie zbyt fajnie wyglada,Moze Jakies KOncepcje?
Akbi tak przez przypadek,
ps dałem w Ramki ale cos nie wyswietla się,
Bartek - 21-05-2007, 20:56
Ja się nie znam..... za stary jestem widocznie..... auto nie ma wyglądać...... ma zapier........albo być wygodnym d u p o w o z e m (ach ten cenzor ) z automatyczną skrzynią, klimą itd.....
A co do malowania auta, zwłaszcza E3 - TYLKO biała perła lub czarny perłowy
Anonymous - 21-05-2007, 21:07
heh , auto z klima i Automatek bede chcial w Wieku 30 lat:) i pozniej
teraz chce Manuala ktory mi sie bedzie bardzo podobał i przy okazji bedzie BRał wszystkie, bety,Preludki,Ciivici itp.
albo chodź połowe,
a co do białego koloru to tak pięknie wygląda ale wersja Sedan, a nie moja, bo jakos nie moge sobie jej wyobrazic, czarna tez pasuje ale do sedana
Anonymous - 21-05-2007, 21:59
kscman napisał/a: |
teraz chce Manuala ktory mi sie bedzie bardzo podobał i przy okazji bedzie BRał wszystkie, bety,Preludki,Ciivici itp.
|
upss to masz niewłaściwe auto
mam takie samo i biore tylko ładne autostopowiczki a wtedy liczy sie raczej długa przejażdżka a nie gazowanie ile wlezie
macia - 21-05-2007, 22:19
A ja Ci powiem, że moim zdaniem wygląda ciekawie Przypomina mi stare fordy z amerykańskich filmów
Anonymous - 21-05-2007, 22:30
Adams dobre;) hehe
ale tak na oko wracajac do tematu wiecie moze ile moze sobie warsztat za takie cos krzyknąć????
Anonymous - 21-05-2007, 23:27
lusterko od strony pasażera chyba też powinno być pomarańczowe co nie?
sama koncepcja jest ok - ja tam nie mam nic przeciwko - grunt żebyś nie dokładał spojlerów ani nie obniżał zawieszenia
Anonymous - 22-05-2007, 06:12
nie nie , loka z tylu na klapie jest seryjna i taka bedzie, obnizony juz jest dosc jak na polskie drogi,
Rafal_Szczecin - 22-05-2007, 07:05
co do przemalowania i tuningowania E3x to zobaczcie jaka krzywde zrobil wlasciciel temu miskowi
http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C2766772
Anonymous - 22-05-2007, 08:15
Ten z otomoto to tragedia ale ten zapodany kscman podoba mi się. Tylko musi jeszcze dobrze jeździć a nie tylko wyglądać.
|
|
|