Galant - Ogólne - Galant SportEdition wersja Amerykańska
akbi - 22-05-2007, 16:46 Temat postu: Galant SportEdition wersja Amerykańska Poszukuję kogoś z Galantem SE, ale właśnie w wersji amerykańskiej
czy jest ktoś taki na forum??
roch_27 - 22-05-2007, 17:48
ale nie ma takiego jedyna wersja sportowa to GTZ. Niestety zupełnie inna stylizacyjne
pozdro
akbi - 22-05-2007, 18:00
... a Jackie mówił mi że były
... tak dla jasności ... poszukuję nr katalogowego zderzaka do mojego SE, bo jakiś zafajdany *cenzura* *cenzura* *cenzura* *cenzura* taksiarz w *cenzura* *cenzura* *cenzura* wjechał mi dzisiaj w dziobek mojego Rekinka i teraz wygląda tak
mój rekinek musi mieć ponownie "swój" zderzak bo jak nie to zaciukam tego dupka
eh ... inna opcja nawet nie wchodzi w grę
... no i właśnie Jackie powiedział mi, że SE nie były jako tako produkowane na Polskę, tylko abym szukał po nr VIN z amerykańskiej wersji
Bartek - 22-05-2007, 18:25
Podrzuć mi VIN na PM'a
xcracing - 22-05-2007, 22:41
Potrzebujesz poprostu zderzak do wersji Sport Edition. Na Amerykę nie było takiej wersji, SE to wersja na Europę (może też Japonię)
Anonymous - 23-05-2007, 08:06
Amerykańska wersja miała inny zderzak ale nie maartw się zaraz chłopaki Ci coś znajdą.
akbi - 23-05-2007, 08:55
Dzięki Wam za informację ... szczególne podziękowania dla Rocha i Bartka.
Faktycznie jest tak jak piszecie, że nie było wersji amerykańskiej SE, problem natomiast mam jeszcze taki, że nigdzie w Capsie nie ma symbolu zderzaka do wersji SE i nie bardzo wiem teraz jak taki zderzak do mojego Rekinka zamówić
chyba pozostanie mi niestety tylko allegro
Matejko - 23-05-2007, 10:06
a nie jest tak ze w capsie twoj zderzak w polaczeniu z numerem vin bedzie z SE mimo ze ma numer jak zderzak w zwyklej wersji - czesto tak jest z carisma, ze elementy maja te same nr mr a sie roznia w danej wersji,
a w capsie wyskakuje ten sam numer czesci co do zwyklego gala ?
Bartek - 23-05-2007, 10:27
Dokladnie tak Matejko...... jeszcze żeby było zabawniej.......srebrny lub z primem....
akbi, zadzwoń do Japaneze.......może on coś wymyśli
akbi - 23-05-2007, 15:59
Matejko napisał/a: | a nie jest tak ze w capsie twoj zderzak w polaczeniu z numerem vin |
porównywałem swój nr VIN z nr Rocha i różnice są dwie - ilość drzwi i rocznik, więc stwierdziłem, że w nr VIN nie ma informacji że jest to wersja SE ... hm ...
No to teraz jeszcze bardzo proszę kogoś, kto ma SE o przesłanie mi na PW swojego nr VIN ... może to z moim Galem coś nie tak porównam jeszcze raz
Matejko - 23-05-2007, 16:12
ale caps jeszcze rozroznia po ostatnich cyferkach z numeru wersje wyposazeniowe opcji itp. wiec obstawialbym tam zakodowane informacje
akbi - 24-05-2007, 09:42
Znalazłem zderzak tutaj:
http://www.detali.ru/cat/...O42zzNmQVkdfw==
potrzebuję ten trzeci ... tylko czy ktoś wie, jak odczytać jego dokładny symbol?? bo z tego co ja widzę (no chyba, że źle widzę) to ten symbol niczym się nie różni od tego np czwartego zderzaka (od Avance)
Matejko - 24-05-2007, 10:04
no napisalem ze z twoim vinem i tym nr to bedzie zderzak z SE, bartek potwierdzil wiec tak jest
akbi - 24-05-2007, 10:10
szkoda, że na tej ruskiej stronie od razu nie uwzględnia całkowitego VINa
Bartek - 24-05-2007, 11:15
I zauważ, że z tego On-linowego Capsa wychodzi MR325308 dla wszystkich nakładek na zderzak......
|
|
|