To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Galant - Ogólne - Galant SportEdition wersja Amerykańska

akbi - 22-05-2007, 16:46
Temat postu: Galant SportEdition wersja Amerykańska
Poszukuję kogoś z Galantem SE, ale właśnie w wersji amerykańskiej
czy jest ktoś taki na forum??

roch_27 - 22-05-2007, 17:48

ale nie ma takiego ;) jedyna wersja sportowa to GTZ. Niestety zupełnie inna stylizacyjne :P

pozdro

akbi - 22-05-2007, 18:00

... a Jackie mówił mi że były :|

... tak dla jasności ... poszukuję nr katalogowego zderzaka do mojego SE, bo jakiś zafajdany *cenzura* *cenzura* *cenzura* *cenzura* taksiarz w *cenzura* *cenzura* *cenzura* wjechał mi dzisiaj w dziobek mojego Rekinka i teraz wygląda tak :cry: :pale:

mój rekinek musi mieć ponownie "swój" zderzak bo jak nie to zaciukam tego dupka :axe:
eh ... inna opcja nawet nie wchodzi w grę

... no i właśnie Jackie powiedział mi, że SE nie były jako tako produkowane na Polskę, tylko abym szukał po nr VIN z amerykańskiej wersji :doubt:

Bartek - 22-05-2007, 18:25

Podrzuć mi VIN na PM'a ;)
xcracing - 22-05-2007, 22:41

Potrzebujesz poprostu zderzak do wersji Sport Edition. Na Amerykę nie było takiej wersji, SE to wersja na Europę (może też Japonię)
Anonymous - 23-05-2007, 08:06

Amerykańska wersja miała inny zderzak ale nie maartw się zaraz chłopaki Ci coś znajdą.
akbi - 23-05-2007, 08:55

Dzięki Wam za informację ... szczególne podziękowania dla Rocha i Bartka.
Faktycznie jest tak jak piszecie, że nie było wersji amerykańskiej SE, problem natomiast mam jeszcze taki, że nigdzie w Capsie nie ma symbolu zderzaka do wersji SE :| i nie bardzo wiem teraz jak taki zderzak do mojego Rekinka zamówić :?
chyba pozostanie mi niestety tylko allegro :doubt:

Matejko - 23-05-2007, 10:06

a nie jest tak ze w capsie twoj zderzak w polaczeniu z numerem vin bedzie z SE mimo ze ma numer jak zderzak w zwyklej wersji - czesto tak jest z carisma, ze elementy maja te same nr mr a sie roznia w danej wersji,

a w capsie wyskakuje ten sam numer czesci co do zwyklego gala ?

Bartek - 23-05-2007, 10:27

Dokladnie tak Matejko...... jeszcze żeby było zabawniej.......srebrny lub z primem....

akbi, zadzwoń do Japaneze.......może on coś wymyśli

akbi - 23-05-2007, 15:59

Matejko napisał/a:
a nie jest tak ze w capsie twoj zderzak w polaczeniu z numerem vin

porównywałem swój nr VIN z nr Rocha i różnice są dwie - ilość drzwi i rocznik, więc stwierdziłem, że w nr VIN nie ma informacji że jest to wersja SE ... hm ... :roll:

No to teraz jeszcze bardzo proszę kogoś, kto ma SE o przesłanie mi na PW swojego nr VIN ... może to z moim Galem coś nie tak :shock: porównam jeszcze raz

Matejko - 23-05-2007, 16:12

ale caps jeszcze rozroznia po ostatnich cyferkach z numeru wersje wyposazeniowe opcji itp. wiec obstawialbym tam zakodowane informacje
akbi - 24-05-2007, 09:42

Znalazłem zderzak tutaj:
http://www.detali.ru/cat/...O42zzNmQVkdfw==

potrzebuję ten trzeci ... tylko czy ktoś wie, jak odczytać jego dokładny symbol?? bo z tego co ja widzę (no chyba, że źle widzę) to ten symbol niczym się nie różni od tego np czwartego zderzaka (od Avance)

Matejko - 24-05-2007, 10:04

no napisalem ze z twoim vinem i tym nr to bedzie zderzak z SE, bartek potwierdzil wiec tak jest :!: :mrgreen:
akbi - 24-05-2007, 10:10

szkoda, że na tej ruskiej stronie od razu nie uwzględnia całkowitego VINa :)
Bartek - 24-05-2007, 11:15

I zauważ, że z tego On-linowego Capsa wychodzi MR325308 dla wszystkich nakładek na zderzak......